Celebrity News

Zavirite u luksuzan stan na Dorćolu - Ovde žive Danijela, Matija i Ognjen Amidžić (FOTO)

Dom Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske smešten je u ušuškanim dorćolskim ulicama. Porodična oaza mira predstavlja mesto gde Ognjen i njegova supruga sa sinom proživljavaju najvažnije životne trenutke, skirveni od očiju javnosti.

Zavirite u luksuzan stan na Dorćolu - Ovde žive Danijela, Matija i Ognjen Amidžić (FOTO)

Šarmantni Ognjen Amidžić i njegova prelepa supruga Danijela Dimitrovska trude se da svoj brak i odnos sačuvaju od javnosti, pa ipak, baš zbog te tajnovitosti, postali su još zanimljiviji.

Iako mnoge interesuje kakav je duhoviti voditelj kada ga kamere ne snimaju, to najbolje znaju Danijela i njihov sin Matija, a Ognjen je u udobnosti svog doma, osim duhovitog čoveka, brižan muž i otac.

Njihova intima smeštena je u četiri zida luksuznog stana na Dorćolu, koji možda odiše Ognjenovom energijom, ali svaki kutak ima Danijelin pečat na sebi.

Pročitajte: Danijela Dimitrovska progovorila o preljubi i poslala svima važnu poruku

Prostran, svetao stan uređen je po poslednjoj modi, a belim zidovima i nameštaju kontrast je masivna tamnosiva garnitura, koja dominira dnevnim boravkom.

Danijela je dnevni boravak, u kome porodica provodi najviše vremena uredila, pažljivo birajući svaki detalj, dok je trpezarija prostrana, i predstavlja mesto u kome porodica obeležava svoje najvažnije trenutke.

Pročitajte: Ispovest Ognjena Amidžića za "Story" - Mogao bih da budem bolji otac

Omiljeni kutak lepe manekenke svakako je terasa, uređena u boho stilu, koja je njen kutak za trening  i meditaciju.

 

Komentari (0)

Loading