Celebrity News

Ceca i Lidija na fotografiji iz mladosti kao bliznakinje: Sestra Cece Ražnatović neprepoznatljiva

Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić jedna drugoj najveća su podrška, a tako je još od kada su bile devojčice. O njihovoj bliskosti svedoči i do sada neviđena fotografija iz mladosti koja ovih dana kruži društvenim mrežama.

Ceca i Lidija na fotografiji iz mladosti kao bliznakinje: Sestra Cece Ražnatović neprepoznatljiva

Fotografije na kojima je Ceca Ražnatović devojka u poslednje vreme često se mogu videti na društvenim mrežama, međutim, fotografija njene sestre Lidije iz tog perioda prava je retkost.

Lidija Ocokoljić, Cecina najveća podrška i oslonac danas je atraktivna plavuša, ipak, na opšte iznenađenje javnosti, nekada nije izgledala tako.

Na fotografiji iz mladosti, koja ovih dana kruži društvenim mrežama Ceca i Lidija izgledaju kao sestre bliznakinje, obe smeđe, sa retro frizurama i odevene u stilu devedesetih.

Pročitajte: Modni vremeplov - Tri decenije stara fotografija Cece Ražnatović - vodič kroz modne trendove koje ćete nositi ovog leta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cecaxbaby

Iako Ceca izgleda prelepo na pomenutoj fotografiji, sestra Lidija "ukrala" je svu slavu, a mnogi su prokomentarisali da je neprepoznatljiva.

O odnosu sa sestrom Ceca je svojevremeno ovako govorila:

- Najveći dar koji sam pored dece mogla da dobijem od Boga jeste sestra. Moja Lidija koja me podržava i kada nisam u pravu, štiti me i čini jakom u svim životnim trenucima. Smeh, suze, sreću, tugu i radost, ali i sve ono što život može da učini tokom svih godina, lakše sam podnosila uz nju. Umivala me je ljubavlju kada sam tužna, tera me na smeh kada nije sve baš najsjajnije.

Komentari (0)

Loading