Celebrity News

MEDIJSKA BOMBA: Ceca menja Jelenu Karleušu u "Zvezdama Granda"

Ceca Ražnatović u žiriju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" saopštila je produkcija i lansirala medijsku bombu.

MEDIJSKA BOMBA: Ceca menja Jelenu Karleušu u "Zvezdama Granda"

Ceca Ražnatović je novi član žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. Naime, posle dugogodišnje vladavine Jelene Karleuše u "Grandu", Ceca se prema saznanjima koje imamo pridružila timu najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Naime, nakon što je Jelena Karleuša donela definitivnu odluku da ove godine neće sedeti u stolici žirija popularnog takmičenja, jer produkcija nije želela da odgovori na njene finansijske uslove, Grand je mesto ponudio njenoj najvećoj rivalki Svetlani Ražnatović, koja se na poziv rado odazvala, znajući između ostalog da će joj tokom snimajućih dana društvo praviti kuma Viki Miljković.

Pročitajte: Duško i Karleuša ne žale pare - Pogledajte kako će izgledati potpuno renovirana vila na Dedinju (FOTO)

Kako u saopštenju "Grand" produkcije stoji, ostatak produkcijskog žirija biće nepromenjen, a za Jelenu vrata Muzičke kuće "Grand" uvek će biti otvorena.

- Produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu: Saša Popović kao predsedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sedeti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David. Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugododišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvek dobrodošla

Kako će Jelena Karleuša reagovati na ovakvu odluku produkcije ostaje da vidimo, kao i kako će ova iznenađujuća promena doprineti rejtingu najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu.

Komentari (0)

Loading