Celebrity News

ŽIVI DALEKO OD SRBIJE: Ovo je vanbračni sin Marinka Rokvića i evo u kakvom je odnosu sa braćom (FOTO)

Vanbračni sin Marinka Rokvića živi daleko od Srbije, a oca posećuje redovno, kada god mu to obaveze dozvoljavaju.

ŽIVI DALEKO OD SRBIJE: Ovo je vanbračni sin Marinka Rokvića i evo u kakvom je odnosu sa braćom (FOTO)

Pevač Marinko Rokvić u skladnom je braku sa svojom suprugom Slavicom, sa kojom ima dva sina Marka i Nikolu, koji se bave istim pozivom kao on.

Pročitajte: Nikola Rokvić objavio fotografiju roditelja iz mladosti, svi komentarišu da mu majka izgleda kao filmska glumica (FOTO)

Instagram

 

Osim što je posvećen otac sinovima Marku i Nikoli, pevač je u sjajnim odnosima i sa vanbračnim sinom Darijom. Vanbračni sin Marinka Rokvića živi u Kanadi, ali se trudi da svaki slobodan trenutak provede u poseti ocu i braći, za koje je i te kako vezan.

Povodom nedavnog dolaska Darija u Srbiju, trojica brata okupila su se i susret zabeležili fotografijom koju je Nikola Rokvić objavio na "Instagramu". Po svemu sudeći njih trojica su se okupila u dvorištu doma, dok je Nikola nosio kecelju, verovatno dok je pripremao obrok za porodicu, a Marko i Dario nisu skidali osmehe sa lica.

Pročitajte: Prava istina o zdravstvenom stanju Marinka Rokvića

Inače, Marinko je svojevremeno otvoreno govorio za medije o svom vanbračnom sinu, te je rekao da se kaje što da nije odmah priznao već je pustio da prođe određeno vreme.

- To se desilo... Mislim desilo se kako se desilo. On se rodio iz nekog, da kažem, susreta. To nije bila veza niti zabavljanje pa ja jednostavno nisam bio siguran da je dete moje. I zato sam rekao da mi je tad bila ta pamet ja bih odmah otišao i proverio. Međutim, mladost, ludost... Ja tad nisam bio ni oženjen - ispričao je Marinko svojevremeno za medije.

Komentari (0)

Loading