Celebrity News

Šta će reći brat? Sergej Trifunović uhvaćen u provodu sa Banetovom bivšom devojkom (VIDEO)

Sergej Trifunović proslavio je 49. rođendan u društvu Aleksandre Duente, bivše devojke njegovog brata Branislava Trifunovića. Aleksandra je, naime, istoga dana napunila 28 godina što je sa tortom i vatrometom obeležila u jednom lokalnom kafiću, a kako se tu našao i Sergej odlučili su da slavlje nastave zajedno.

Šta će reći brat? Sergej Trifunović uhvaćen u provodu sa Banetovom bivšom devojkom (VIDEO)

Šaljivim, kratkim videom sa parčetom torte u rukama i svećicom jedno drugome su čestitali, a zatim se zagrlili i poljubili što nas je navelo na zaključak da su i nakon njenog razalaza sa Banetom i dalje ostali vrlo bliski. Ili to ili se lepa umetnica, kojoj je glavna zanimacija puštanje muzike po klubovima, odlučila da pročaprka po starim sećanjima i emocijama i sa Banetom obnovi romansu.

Pročitajte: Dom Sergeja Trifunovića posebno je prilagođen njima: Pogledajte ko je u stvari gazda u njegovoj kući (FOTO)

 

 

Glumca, za koga se donedavno verovalo da je u srećnoj vezi sa 12 godina mlađom koleginicom iz Hrvatske Tihanom Lazović, na snimku nismo videli, stoga ne možemo stopostotno da tvrdimo da je između njega i Aleksandre ponovo proradila hemija. Ono što sa sigurnošću možemo da kažemo je da SergejTrifunović nije preterivao kada je svojevremno kazao da mu je ona omiljena snaja. Kako je protekla proslava pogledajte u narednom videu.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading