Celebrity News

Potpuno drugačije slavlje Ilde Šaulić: Svi komentarišu jedan detalj (FOTO)

Ilda Šaulić i njen izabranik, biznismen Bojan Vučković obeležili su petu godišnjicu braka na nešto drugačiji način nego što su to ranije činili.

Potpuno drugačije slavlje Ilde Šaulić: Svi komentarišu jedan detalj (FOTO)

Naime, skladni supružnici su se početkom proleća, zbog Bojanovih poslovnih obaveza, preselili u Ameriku, a za razliku od proteklih godina kada su važne datume slavili u krugu porodice sada su vođeni okolnostima to učili samo u prisustvu svoje ćerke Eme. Za tu priliku Ilda i njena mezimica obukle su haljine istog kroja i dezena, a simpatičnu fotografiju na kojoj poziraju pevačica je podelila sa pratiocima na “instagramu”, nakon čega su usledili zanimljivi komentari upravo na konto njenog i ćerkinog istovetnog stajlinga.

Pročitajte: Šaban i Goca nikada nisu mogli da se pomire sa tom vezom: Evo ko je bio prva velika ljubav Ilde Šaulić

Dolazak ćerke Eme Ildinu i Bojanovu bajku učinio je još lepšom, a o braku sa suprugom estradna umetnica ranije je govorila.

- U našem odnosu ima svega, ali ne i ljubomore. Ja lično nisam taj tip žene, a ni Bojan me nikada nije doveo u tu situaciju. S obzirom na to da sam dosta izložena javnosti ni moj suprug ne pokazuje znake posesivnosti.

Nakon što se preselila u Ameriku Ilda Šaulić pokrenula je svoj biznis, a tiče se belog sporta koji je kao devojčica trenirala. Vrlo uspešno, već nekoliko meseci, ona drži časove tenisa i vrlo je zadovoljna ishodom, ipak ne krije da jedva čeka da se vrati svojoj najvećoj ljubavi muzici.

Pročitajte: Ilda Šaulić povukla potez koji je šokirao njenu porodicu i sve njene prijatelje

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading