Celebrity News

Podvig heroja: Andrija Milošević slomljen od bola otkrio kako je majci produžio život

Majka Andrije Miloševića, Vera Milošević preminula je 2019. godine u februaru, a od tada, glumac koga je ovaj emotivni gubitak veoma teško pogodio, o svojoj majci veoma je retko govorio. Ipak, tokom gostovanja u jednoj emisiji Andrija Milošević otkrio je da se poput heroja borio da svojoj majci barem na neko vreme produži život.

Podvig heroja: Andrija Milošević slomljen od bola otkrio kako je majci produžio život

O bolesti i smrti majke Vere, koji su za njega bili najteži životni udarci, Andrija Milošević retko priča, ipak, tokom gostovanja u emisiji "Novo doba" otkrio je da se za život svoje majke borio kao heroj.

- Moja majka je bila dugo bolesna. Imala je jedan tragičan život. Ona je heroina mog života. Ja sam počeo da radim nezavisnu produkciju, koja će se pokazati posle kao moj neprikosnoveni put u mojoj karijeri, tačnije počeo sam da radim predstavu kako bih njoj omogućio da ima operaciju u Beogradu. Trebalo je da joj se uradi transplantacija bubrega - ispričao je.

Majka Andrije Miloševića osim posvećenog sina u to vreme imala je još jednu heroinu, svoju majku Sofiju.

Pročitajte: Ispovest Andrije Miloševića - Bila je ovo godina smrti

Boško Karanović

 

- I uspeli smo u tome. Produžili smo joj život. Moja baba Sofija, koja je i dalje živa, joj je dala bubreg - ispričao je emotivno glumac.

Za Andriju ipak, najveći heroj u ovoj priči bila je ona, mama Vera, koja je birala da živi samo da bi na licu svoje dece videla osmehe.

- Toliko je i izdržala na kraju da živi samo zbog nas. Ništa drugo je nije veselilo. Izuzetno je pratila moju karijeru. Sa neviđenom empatijom je doživljavala sve što ja radim, moje tuge i radosti. Iako mi nismo pričali o tome. Nisam imao običaj da pričam sa njom o tome, a sad mi je žao. Jako me je dobro poznavala iako me poslednjih 30 godina čestito nije ni videla.

Komentari (0)

Loading