Celebrity News

Rastali se Duško i Jelena: Tošić se oglasio iz Turske (FOTO)

Autor: | 03/09/2021

Jelena Karleuša i Duško Tošić konstantno su vodeća tema u domaćim medijima, a nakon što je kao bomba eksplodirala vest da se Jelena Karleuša povukla iz takmičenja "Zvezde Granda", sve interesuje da li je pri donošenju ove odluke imala podršku svog supruga.

Rastali se Duško i Jelena: Tošić se oglasio iz Turske (FOTO)

Jelena Karleuša trenutno je povukla neočekivane korake u svojoj karijeri. Raskinula je ugovor sa "Grand" produkcijom, dostojanstveno se ponela kada je čula da će na njeno mesto sesti njena najveća rivalka, a sada posvećeno radi na pripremama za "Music Week". Koncert koji za svoje fanove sprema biće spektakl, a ujedno samo mala najava onoga što donosi album na kome posvećeno radi, a koji će uskoro ugledati svetlost dana.

Osim što su oči javnosti uprte u Jelenin rad, njeni porodični odnosi uvek su tema koja domaće medije najviše interesuje. Upravo zbog toga, mnoge je zanimalo gde je Duško Tošić sad, kada se Jelena sprema za jedan od najvažnijih koncerata. A sudeći po njegovom "Instagram" profilu, neposredno pred Jelenin nastup na Ušću, Duško je otputovao u Istanbul. Povod njegovog putovanja javnosti nije u potpunosti poznat, ali mnogi veruju da je reč o pripremama za početak fudbalske sezone. 

Pročitajte: Jelena Karleuša i Duško Tošić ne žale pare - Pogledajte kako će izgledati potpuno renovirana vila na Dedinju (FOTO)

Ipak, verujemo da će Duško ipak stići da se vrati neposredno pred Jelenin nastup, kako bi suprugu podržao zajedno sa ćerkama Atinom i Nikom.

Komentari (0)

Loading