Celebrity News

BIVŠA ŽENA SIMONA KARIĆA OPET ZALJUBLJENA: Ovo je novi dečko Tamare Nikolić (FOTO)

Novi dečko Tamare Nikolić do sada bio je nepoznanica za javnost, a manekenka blista od zaljubljenosti i sreće koju je pronašla sa novim izabranikom.

BIVŠA ŽENA SIMONA KARIĆA OPET ZALJUBLJENA: Ovo je novi dečko Tamare Nikolić (FOTO)

Manekenka Tamara Nikolić nakon razvoda od Simona Karića opet je zaljubljena. Iako su je pojedini mediji spajali sa sinom pokojnog Šabana Šaulića, Mihajlom Šaulićem, po svemu sudeći ona je pronašla svoju sreću pokraj drugog muškarca.

Novi dečko Tamare Nikolić nije poznat široj javnosti, ali s ozbirom na fotografiju koju je objavila Tamarina drugarica, on je i te kako prirastao manekenki za srce, te su zajedno proveli veče u jednom prestoničkom restoranu, ne odvajajući se jedno od drugog.

Pročitajte: Inspiracija nevestama - Tamara Nikolić ponela make up look koji će mnoge dame poneti u predstojećoj sezoni venčanja (FOTO)

Instagram

 

Manekenka je imala širok osmeh na licu, a njen novi izabranik ju je zagrlio i sve vreme su uživali nasmejani i zaljubljeni, naočigled svih prisutnih.

Podsetimo, Tamara Nikolić i Simon Karić venčali su se 2015. godine, a nakon dve godine bračne idile tajno razveli.

Pročitajte: Tamara se dve godine nije pojavljivala u javnosti, a onda zasenila sve - Bivša supruga Simona Karića izgleda nikad bolje (foto)

Petar Đorđević

 

- Oboje smo bili fokusirani na naše karijere i poslove, a za ljubav i brak je potreban trud oba partnera - izjavila je crnokosa lepotica nakon razvoda, u aprilu 2018. godine, prenose mediji.

Komentari (0)

Loading