Celebrity News

Mama Aleksandre Prijović LUDO ZALJUBLJENA, i dečko joj je OZBILJAN FRAJER! Evo ko je potencijalni očuh (FOTO)

Majka Aleksandre Prijović, Borka Mihajlović, često je predmet interesovanja javnosti, što zbog svog izgleda, što zbog neverovatnog muzičkog talenta, koji je ćerka od nje nasledila. Borka, koja se od Aleksandrinog oca razvela, još dok je ona bila devojčica, danas sa lica ne skida osmeh, a povod je kolega sa kojim je u srećnoj emotivnoj vezi.

Mama Aleksandre Prijović LUDO ZALJUBLJENA, i dečko joj je OZBILJAN FRAJER! Evo ko je potencijalni očuh (FOTO)

Ata Images

Majka Aleksandre Prijović pevačici je bila najveća podrška kako u pevačkom smislu, tako i u emotivnom. Njenu romansu sa Filipom Borka je podržavala od prvog dana, a sada je sjajno društvo svom unuku Aleksandru, koga obožava.

Borka, koja je inače po profesiji pevačica, ćerku je izvela na pravi put, a sada je odlučila da se posveti sebi i svom emotivnom životu. Naime, ona sa lica ne skida široki osmeh, a povod za to je njen emotivni izabranik, sa kojim je već nekoliko godina u skladnoj vezi.

Pročitajte: ČESTITAMO! Filip i Prijovićka slave! Brena sa svima podelila lepe vesti! (FOTO)

 

Dečko Borke Mihajlović je njen kolega Fahrudin Buljubašić, a ova romansa traje već nekoliko godina. Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama Borka i Fahrudin srećno su zaljubljeni, a Aleksandra Prijović, ne samo da podržava majku da bude emotivno ispunjena, već izuzetno ceni njen izbor i vrlo često vreme provodi u Fahrudinovom društvu.

 

Komentari (0)

Loading