Celebrity News

Potresno: Devojka Baneta Trifunovića abortirala

Branislav Trifunović nikada nije krio da ima sreće sa ženama. Polazilo mu je za rukom da osvoji uspešne i lepe devojke, a gotovo uvek one su bile po deceniju i po mlađe od njega. Jedna od onih koje nisu mogle da odole Banetovom šarmu je i dizajnerka i DJ Aleksandra Erić, umetničko ime Duende kraj koje je proveo tri godine.

Potresno: Devojka Baneta Trifunovića abortirala

Instagram

Branislav Trifunović i Aleksandra Duende rastali su se u miru, a u fokus medija ona je ponovo dospela kada je progovorila o abortusu koji je imala sa 19 godina. To se dogodilo nakon odluke suda u Poljskoj da ženama ukine to pravo.  Vrlo žustro dizajnerka je uputila apel podelivši svoje iskustvo.

- U kom trenutku je dosta da drugi ljudi odlučuju o ženskom telu kao da su lutke? Čitamo ovih dana naslove o nekoj "dalekoj" zemlji u kojoj su zabranjeni abortusi. Reagujemo na ovaj ili onaj način i mislimo da nas to ne dotiče. Možda taj zakon trenutno nije na snazi u našoj zemlji (što ne znači da jednom neće biti), ali šta je sa moralnim zabranama i tabu temama? Ja sam jedna od tih žena koje su prošle tu proceduru u 19. godini svog života. Možda sam jedna od retkih koja to nije krila od roditelja i imala potpunu podršku od njih. Ne mogu da zamislim kako bi bilo da sam kroz to morala da prolazim sama kao što je to slučaj sa mnogim ženama i devojkama. Nije baš nešto o čemu pričate sa drugaricama uz kafu, jel da? A možda bi i trebalo. Možda se nikada u životu ne biste zapitale da li ste zbog toga loš čovek, možda nikada zbog te krivice ne biste imale hormonski poremećaj, možda u svemu tome nikada nije trebalo da budete same. I bilo kom živom stvoru koji misli da može nešto da odluči i sudi o tuđem životu, predlažem da krene na terapiju i prestane da povređuje druge ljude - napisala je ona na “instagramu”.

Pročitajte: Branislav Trifunović prošetao ruku pod ruku sa mladom koleginicom: Poznati šmeker ponovo zaljubljen? (foto)

 

 

Nakon razlaza od glumca Aleksandra je sreću pronašla pored novog dečka koji se ne bavi javnim poslom, dok je Branislav Trifunović uplovio u vezu sa hrvatskom glumicom Tihanom Lazović. Iako srećno zaljubljeni sa drugim partnerima Branislav i Aleksandra nisu izbrisali zajedničke slike sa društvenih mreža i ostali su dobri prijatelji.

Pročitajte: Branislav Trifunović: Važno je da čovek ima s kim da ćuti

 

 

Komentari (0)

Loading