Celebrity News

Otac joj je poznati pevač: Ovo je supruga Dragana Šutanovca koja se retko pojavljuje u javnosti (FOTO)

Supruga Dragana Šutanovca ćerka je poznatog pevača, a sa političarem ima dvoje dece.

Otac joj je poznati pevač: Ovo je supruga Dragana Šutanovca koja se retko pojavljuje u javnosti (FOTO)

Dragan i Marija Šutanovac u skladnom su braku preko 20 godina. Supruga Dragana Šutanovca njegova je najveća podrška i lojalna životna saputnica.

Pročitajte: Ministarka za stil i eleganciju - Proverite zašto bi Darija Kisić Tepavčević mogla da se nađe na čelu tog važnog ali nepostojećeg resora

 

 

Marija, žena lidera DS-a i bivšeg ministra odbrane, završila je prestižne škole u inostranstvu i radila na rukovodećim pozicijama u nekoliko banaka. Studije menadžmenta je završila u Velikoj Britaniji i Francuskoj i uz posvećenost karijeri uspela je da bude i posvećena majka sinovima Predragu i Strahinji.

Ono što je javnosti manje poznato jeste da je Marija Šutanovac ćerka muzičke legende sa naših prostora, Miroslava Ilića, koji je inače i kum Borisa Tadića. Supruga Dragana Šutanovca vezana je za oca i neretko mu pruža podršku na koncertima iz prvog reda sa čitavom porodicom.

Pročitajte: Modna lekcija najstilizovanije ministarke - Darija Kisić - Tepavčević otkriva bez čega je ženski garderober nezamisliv (FOTO)

Ata Images

 

Iako o privatnom životu zbog prirode posla kojim se bave ne otkrivaju puno, kada se Dragan i Marija pojave na nekom javnog događaju, uspevaju da ukradu pažnju svih prisutnih, a mnogi komentarišu kako su izuzetno skladan i lep par.

 

Komentari (0)

Loading