Celebrity News

NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA: Ovako su Viki Miljković i Taške izgledali pre venčanja (FOTO)

Viki Miljković i Dragan Tašković Taške iako su zajedno skoro trideset godina, vole se kao prvog dana, a o tome koliko su se promenili, svedoči fotografija koja je nedavno "isplivala" .

NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA: Ovako su Viki Miljković i Taške izgledali pre venčanja (FOTO)

Pevačica Viki Miljković obeležiće tri decenije koliko je na estradnoj sceni, a samo dve godine manje je u ljubavi sa suprugom, muzičarem Draganom Taškovićem Tašketom. Viki Miljković i Dragan Tašković Taške važe za skladan par, koji neguje svoju dugogodišnju ljubav.

Nedavno, na društvenim mrežama pojavila se fotografija koja je nastala dok je poznati par zabavljao, još pre njihovog venčanja. Mnogima je bilo beskrajno simpatično koliko su se Viki i Taške promenili, ali su i dalje nasmejani i zaljubljeni kao prvog dana.

Pročitajte: Neprijatno! Na veliki dan Suzane Jovanović, Viki Miljković šokirala identičnim "outfitom" (FOTO)

 

 

Inače, manje je poznato da je porodice pevačice bila protiv njene veze sa muzičarem, ali i da su vremenom prihvatili Violetine izbore i odluke.

– Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19 godina, odlučili smo da se borimo – ispričala je Miljkovićeva, prenose mediji.

Pročitajte: Odevna kombinacija koja osvaja - Savršen stajling Viki Miljković

Boško Karanović

 

Takođe, ona je otkrila da je nekoliko meseci trajala tenzija u porodičnom domu oko njene ljubavne veze sa Tašketom.

– Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica – izjavila je Viki.

Komentari (0)

Loading