Celebrity News

ZADESILA JU JE VELIKA TRAGEDIJA: Mirjana Bobić Mojsilović se posle smrti supruga nije udavala, a za to ima veliki razlog

Suprug Mirjane Bobić Mojsilović preminuo je mlad, ostavivši iza sebe neutešnu spisateljicu.

ZADESILA JU JE VELIKA TRAGEDIJA: Mirjana Bobić Mojsilović se posle smrti supruga nije udavala, a za to ima veliki razlog

Naša poznata književnica i novinarka, Mirjana Bobić Mojsilović proživela je veliku životnu tragediju pre mnogo godina. Suprug Mirjane Bobić Mojsilović preminuo je iznenada u svojoj trideset sedmoj godini života, ostavivši iza sebe neutešnu porodicu- suprugu Mirjanu i jednogodišnju ćerku Milu.

Ugledni doktor Ljubomir Mojsilović bio je književnicina velika ljubav i životna radost, a posle njegove tragične smrti, Mrijana je odlučila da se više nikada ne uda.

Pročitajte: Mirjana Bobić Mojsilović - Džej je metafora života

Razlog za ovakvu radikalnu odluku bio je taj što je želela da svojoj ćerki Mili, koja je bila samo beba kad je ostala bez oca, pruži skladno i kvalitetno detinjstvo. Mirjana je u tome i uspela, sudeći po tome da je njena ćerka izrasla u pravu mladu damu i doktorila je arhitekturu na beogradskom univerzitetu.

Pročitajte: Mirjana Bobić Mojsilović - Ko nije slušao babu, slušaće lajf koučeve

Iako joj nije bilo lako da sama odgaja ćerku, spisateljica je govorila u jednoj emisiji o svom privatnom životu i razlozima zašto ne želi da se opet uda.

- Ne krijem svoj privatni život. Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno nikada nisam htela da se udam. Podsvesno sam birala muškarce s kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Udata sam za svoju slobodu - rekla je ona jednom prilikom u emisiji "Promena" .

 

Komentari (0)

Loading