Celebrity News

Spektakularni šou Jelene Karleuše na Ušću (VIDEO)

Jelena Karleuša Ušće zapalila sprektakularnim koncertom! Posle osam godina, Diva je ponovo na Ušću zapevala pred beogradskom publikom, a prisutni su uživali u senzacionalnom nastupu.

Spektakularni šou Jelene Karleuše na Ušću (VIDEO)

Jelena Karleuša sinoć je u okviru "Music Week" festivala nastupala na beogradskom Ušću, a publiku je oduševila spektakularnim nastupom. 

Organizacija festivala po želji Jelene Karleuše transformisala je binu, kako bi sve bilo spremno za performans koji je Diva spremila.Jelena je pevala u tri bloka, a svaki od njih imao je posebnu scenografiju i kostim.

Ata Images

 

Izazovna i atraktivna, svojim kostimima dodatno je pokazala da je kraljica seksepila, a pink afro kikice, celoj priči dale su svojevrstan "amazonka" pečat, koji u potpunosti prati energiju Jelene Karleuše.

Pročitajte: DIVA OBUČENA POPUT SVETSKIH ZVEZDA - Jelena Karleuša oduševila stajlingom koji je HIT ovog leta (FOTO)

ATA images

 

Jelena Karleuša Ušće je dovela do usijanja svojim najvećim hitovima, a u jednom momentu na sceni joj se pridružila Sara Jo, koja je sa njom otpevala čuveni hit "Slatka mala".

 

 

Treći, futuristički blok usledio je posle nastupa Sare Jo, a Jelena je scenu dovela do usijanja u zlatnom kostimu, a svojom pesmom napravila je vrhunsku atmosferu.

 

 

Spektakularni koncert ostavio je izuzetan utisak na publiku, a o njenom uspehu danima će se pričati.

Pročitajte: O OVOME SVI PRIČAJU - Evo šta je Duško uradio sinoć tokom Jeleninog nastupa (FOTO)

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading