Celebrity News

NE ŽELIM TE VIŠE… Verica Rakočević poslala uznemirujuću poruku Veljku, svi su u čudu

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević uživaju u svojoj ljubavi, a dizajnerka je poslala čudnu poruku svom partneru i svi pokušavaju da je odgonetnu.

NE ŽELIM TE VIŠE… Verica Rakočević poslala uznemirujuću poruku Veljku, svi su u čudu

Petar Đorđević

Dizajnerka Verica Rakočević i njen partner Veljko Kuzmančević u skladnom su odnosu dugi niz godina, a svoju ljubav nikada nisu krili, uprkos velikoj razlici u godinama. Za njih nije bilo prepreka, svoju ljubav su negovali pažljivo i sada uživaju u plodovima svoga truda.

Međutim, Verica je nedavno potputno zbunila svoje pratioce na društvenim mrežama, objavivši krajnje čudnu poruku, koja se može protumačiti na više načina.

Pročitajte: Ove fotografije su pravi dokaz šta se zaista dešava u braku Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića (FOTO)

Facebook screenshot

 

- Frida Khalo je jednom prilikom rekla svom mužu: "Ne tražim od tebe da me poljubiš, niti da mi se izvinjavaš kad pomislim da si pogrešio. Neću te ni zamoliti da me zagrliš kad mi je najpotrebnije. Ne tražim da mi kažeš koliko sam lepa, makar to bila laž, niti mi napišeš nešto lepo. Neću te ni zamoliti da me pozoveš da mi kažeš kako ti je prošao dan, niti da mi kažeš da ti nedostajem. Neću tražiti od tebe da mi se zahvališ za sve što činim za tebe niti da se brineš o meni kada mi duša tone i naravno neću te tražiti da me podržiš u mojim odlukama. Neću te tražiti ni da me slušaš kad imam hiljadu priča da ti ispričam. Neću te tražiti da učiniš ništa čak ni da budeš uz mene zuvek. Jer ako te moram pitati, ne želim te više - napisala je dizajnerka na "Fejbusku" .

Mnogi njeni pratioci su se nakon ove uznemirujuće poruke zabrinuli da li je nešto pošlo po zlu u njenom odnosu sa Veljkom, te da li se kreaotrka sa ovim citatom poistovetila, ili je pak samo obajvila tekst jer joj se dopada.

 

Komentari (0)

Loading