Celebrity News

PUKLO PRIJATELJSTVO! Ovo je DOKAZ da Emina Jahović i Milica Todorović VIŠE NE RAZGOVARAJU i to posle ogromnog hita koji su snimile

Sukob Milice Todorović i Emine Jahović već neko vreme tema je domaćih medija, ipak, koleginice koje su zajedno snimile veliki hit "Limunada" do danas se tim povodom nisu oglašavale.

PUKLO PRIJATELJSTVO! Ovo je DOKAZ da Emina Jahović i Milica Todorović VIŠE NE RAZGOVARAJU i to posle ogromnog hita koji su snimile

Milica Todorović i Emina Jahović u vreme saradnje na pesmi "Limunada" jedna o drugoj govorile su sve najlepše i međusobno su se veoma podržavale.

- Njih dve su bile super, ali su sada zahladneli odnosi i prestale su da se čuju. Emina na VIP druženje povodom prezentacije njene kozmetičke linije, nije ni pozvala Milicu, a ovaj joj nije ni čestitala. Neke kolege su na svoje društvene mreže kačile slike Emininih proizvode ali se bivša drugarica Milica nije oglasila. Baš kao što ni Emina njoj nedavno nije čestitala rođendan - ispričao je izvor nedavno za "Svet", ipak, nakon ovih navoda Milica i Emina nisu se oglasile.

Pročitajte: Dramatično suđenje Emine i Mustafe - Pevač od bivše žene traži samo JEDNO

youtube printscreen

 

Međutim, sukob Milice Todorović i Emine Jahović zasigurno se desio, a Emina je otišla korak dalje od zahladnelih odnosa, naime, ona na "Instagramu" više ne prati Milicu, čime je jasno stavila do znanja da je ne interesuju dešavanja u životu nekadašnje drugarice. Sa druge strane Milica još uvek prati Eminu, a o detaljima sukoba, obe strane još uvek biraju da ne govore javno.

Komentari (0)

Loading