Celebrity News

Najneobičnija mlada: Milica Milša na svom venčanju uradila nešto što nijedna mlada nije (FOTO)

Venčanje Milice Milše i Žarka Jokanovića izgledalo je baš kao i više od dve decenije njihove ljubavi - bajkovito.

Najneobičnija mlada: Milica Milša na svom venčanju uradila nešto što nijedna mlada nije (FOTO)

Milica Milša i Žarko Jokanović važe za jedan od najskladnijih parova javne scene, a njihova ljubavna priča započela je slučajnim susretom, nakon jedne predstave u Budvi. Međutim, osim tog prvog susreta, kako kaže Milica, sve ostalo je bilo mnogo više od slučajnosti.

- Posle mesec dana izlazaka, Žarko me je zaprosio, a da se nismo ni poljubili a ja sam rekla "da" - priča glumica u emisiji "Od A do Da".

- Veridba je bila na Paliću, kada sam rekla "da" usledio je i prsten i poljubac. Ja sam Žarka prvo zavolela, pa se tek onda zaljubila u njega - rekla je ona.

Pročitajte: Milica Milša iskreno za "Story" - Kada bih otkrila da li moj sin ima devojku, bila bih streljana!

youtube printscreen

 

Venčanje Milice Milše i Žarka Jokanovića bilo je glamurozno, a Milica ističe da se Žarko, za razliku od većine mladoženja posvećeno bavio pripremom svadbe.

- Venčali smo se 27. avgusta. Bilo je čarobno. Napravili smo atipičnu svadbu koja je počela u 20h i žurka je trajala do sedam ujutru.

- Imali smo oko 350 gostiju, a onda su došli i fotografi i novinari koji su ostali na zabavi. Sve je bilo bajkovito okićeno, trubači su nam izašli iz šume koja okružuje restoran. 

youtube printscreen

 

- Venčanicu je pravila moja drugarica Maja Barbulović. Tada nije bilo mnogo butika, izašli smo iz bombardovanja, nije bilo srećno vreme, a ponuda venčanica mi se nije dopadala. Ja sam želela da mi Maja sašije venčanicu, a Antonije je želeo da nosi veo, jer je kao šestogodišnjak video to na filmovima i poželeo je da mami nosi veo na svadbi.

- Venčanicu i svog muža stavila sam u "Yuga" i odvezla nas u restoran. Nokte i šminku uradila sam sama. 

Milica je otkrila da je venčanje divno bilo, a otkrila je i tajnu skladnog braka.

Pročitajte: Dok nije srela Žarka Jokanovića, bila mu je i otac i majka - Ovako izgleda sin Milice Milše, koga je Žarko odgajao kao svog (FOTO)

youtube printscreen

 

- Morate biti u istom timu, morate igrati jedno za drugo. Brak je jedno veliko prijateljstvo, poštovanje i ljubav. Zaljubljenost nije dovoljna, to je temelj, a posle toga morate zidati zidove, sobe i spratove. Morate biti partneri - zaključila je ona.

Komentari (0)

Loading