Celebrity News

Tanju Banjanin muž ostavio odmah posle porođaja, borila se s bolešću, a evo gde je danas i čime se bavi

Tanja Banjanin nije se pojavljivala u javnosti, a nedavno je sve oduševila svojim nastupom na festivalu posvećenom Korneliju Kovaču.

Tanju Banjanin muž ostavio odmah posle porođaja, borila se s bolešću, a evo gde je danas i čime se bavi

Pevačica Tanja Banjanin dugi niz godina nije se pojavljivala u javnom životu, a preživela je krah dva braka i borila se sa bolešću koja joj je skinula osmeh sa lica. Međutim, stvari u njenom životu su se promenile, te je odlučila da konačno istupi iz medijske ilegale i vrati se na scenu.

Naime, Tanja Banjanin nastavila je sa pevanjem, iako se šuškalo da više neće nastupati te je svojim prisustvom uveličala festival posvećen Korneliju Kovaču. Životni vetar u leđa dobila je od sina Novaka i ćerke Staše, a nakon dva razvoda uspela je da se oporavi i ponovo zablista, kao feniks.

- Drago mi je što sam ponovo tu. Jako je lepo sve, željna sam bila nastupa i drago mi je što sam baš na večeri Bate Kovača, meni je on prirastao srcu još iz '97. godine kada sam pobedila na festivalu u Crnoj Gori - kaže Tanja, prenosi "Kurir" .

Pročitajte: Muž joj se ZALJUBIO U DRUGU dok je bila TRUDNA, a onda je doživela još jedno razočarenje

Andreja Damnjanović

 

Takođe, s obzirom na to da je korona vrlo jako uticala na umetnike, pevačica je rešila da se zaposli, ali da i dalje nastavi sa pevanjem.

- Jeste teško, ja sam se opet zaposlila, jer vrag je odneo šalu, ali i pored toga nastavljam da pevam - kaže Tanja za pomenuti medij.

O njenom razvodu naširoko se govorilo, a i pevačica je svojevremeno prokomentarisala za domaće medije kako se oporavila od kraha ljubavi.

Pročitajte: Ispovest Dragane Mirković koja je podigla prašinu, pevačica otkrila kome smeta na estradi

 

 

- Čovek se baš zaljubiška dok sam bila trudna. Posle prvog braka sam bila razbijena na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Moj tadašnji muž je našao drugu. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga. Ja sam mu stvari spakovala u kese. Više od godinu dana mi je bilo potrebno da izađem iz krize - ispričala je pevačica jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading