Celebrity News

Katarina Grujić i Marko Gobeljić EKSKLUZIVNO za Story otkrivaju pol bebe, a ime koje će dati detetu će vas RAZNEŽITI

Trudna Katarina Grujić svom izabraniku rekla je sudbonosno "da", a lepe vesti, da će se uskoro ostvariti u ulozi majke više ne želi da skriva. U ekskluzivnom intervjuu za naš magazin pevačica je prvi put govorila o svojoj trudnoći, otkrila je pol bebe, kao i ime, koje je u dogovoru sa partnerom odabrala.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić EKSKLUZIVNO za Story otkrivaju pol bebe, a ime koje će dati detetu će vas RAZNEŽITI

Godinu i po dana od početka zabavljanja folk zvezda Katarina Grujić (29) i fudbaler Marko Gobeljić (28) zavetovali su se jedno drugome na večnu ljubav. Zaljubljeni par opštinsko venčanje organizovao je pred oko petnaestak zvanica na zakupljenom imanju u Čeneju, koje je u saradnji sa agencijom za planiranje događaja bajkovito dekorisao belo-zlatnim detaljima. Katarina i Marko potrudili su se da njima i njihovim najmilijima intimno veselje ostane zauvek u sećanju, stoga su za tu priliku angažovali dva benda, a žurka je potrajala do sitnih sati. Pevačica, koja je u šestom mesecu trudnoće, plesala je čitave večeri, a dan nakon venčanja, za „Story“ je otkrila da je sve proteklo baš onako kako je zamišljala i da će venčanje pamtiti do kraja života.

U ekskluzivnom intervjuu za naš magazin, pevačica je prvi put progovorila o trudnoći:

- Znam da svi moju trudnoću povezuju s veridbom i venčanjem, ali moram da kažem da sam saznala da sam u drugom stanju tek nakon prosidbe. Želeli smo zajedničko dete, radili smo na tome, a eto, želja će nam se ostvatiti krajem decembra.

Pročitajte: Prelepa buduća mama! Fotografije sve govore - Pogledajte trudnički stomak Katarine Grujić

Miomir Milić

 

Čekate li dečaka ili devojčicu?

- Devojčicu i nazvaćemo je Katja. To je prelepo ime, počinje isto kao moje na K, a odlično se slaže s prezimenom Gobeljić. Marko kaže da nam dolazi još jedna princeza, ali po tome kako šutira ne bih baš rekla. Stalno je prekrštenih nogu ili se rita, nema između. Izgleda da će biti prava kombinacija mene i Marka – dama i fudbaler.

Da li ste već kupili stvari neophodne za njen dolazak u dom?

- Polako sređujemo nekretninu u koju ćemo se preseliti kroz mesec dana, a jedna od stavki kojoj ćemo se posebno posvetiti naravno je priprema sobice za ćerku. Takođe, dosta čitamo na tu temu, slušamo iskustva drugih i jedva čekamo da postanemo roditelji (smeh).

Hoćete li se poroditi carskim rezom?

- Lekar koji mi vodi trudnoću tvrdi da sam zdrava, te da mogu na prirodan način da se porodim i ja mu verujem. Za sada sam se ugojila samo šest kilograma, nemam mučnine i odlično podnosim trudnoću. Ne vidim razlog zašto bih sumnjala u njegovo stručno mišljenje, pogotovo što je tu i pomoć epidurala.

Ekskluzivne fotografije sa venčanja Katarine Grujić i Marka Gobeljića pogledajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 8. septembra.

Story

 

 

Komentari (0)

Loading