Celebrity News

Ekskluzivni video: STORY vas vodi na romantično venčanje Katarine i Marka Gobeljića: Zavirite u pravu bajku budućih roditelja

Katarina Grujić na bajkovitoj ceremoniji na salašu u Vojvodini izgovorila je sudbonosno „da“ svom izabraniku, fudbaleru Marku Gobeljiću, s kojim čeka dete, a detalje svadbe, trudnoće, kao i planove za dalji zajednički život, otkrila je ekskluzivno za Story.

Ekskluzivni video: STORY vas vodi na romantično venčanje Katarine i Marka Gobeljića: Zavirite u pravu bajku budućih roditelja

Godinu i po dana od početka zabavljanja folk zvezda Katarina Grujić (29) i fudbaler Marko Gobeljić (28) zavetovali su se jedno drugome na večnu ljubav. Zaljubljeni par opštinsko venčanje organizovao je pred oko petnaestak zvanica na zakupljenom imanju u Čeneju, koje je u saradnji sa agencijom za planiranje događaja bajkovito dekorisao belo-zlatnim detaljima. Katarina i Marko potrudili su se da njima i njihovim najmilijima intimno veselje ostane zauvek u sećanju, stoga su za tu priliku angažovali dva benda, a žurka je potrajala do sitnih sati. Pevačica, koja je u šestom mesecu trudnoće, plesala je čitave večeri, a dan nakon venčanja, za „Story“ je otkrila da je sve proteklo baš onako kako je zamišljala i da će venčanje pamtiti do kraja života.

– Još uvek sam vrlo uzbuđena zbog svega što se tokom protekla 24 časa dogodilo. Trenutak kada me je otac dopratio do čarobno dekorisane bašte, a zatim do romantičnih rajskih vrata ispred kojih su me čekali matičar i Marko ne može da se meri ni sa čim što sam do sada proživela. Toliko je sve bilo dirljivo da su mi suze radosnice nekontrolisano tekle, što nema veze s tim što sam u šestom mesecu trudnoće (smeh). Zaista je sve do poslednjeg detalja bilo savršeno. Poznato je da smo mi žene malo umešnije kada je reč o ukrašavanju i stilizovanju, stoga mi je Marko taj zadatak rado i u potpunosti prepustio. Želela sam prirodno cveće i zlatne detalje, pa je imanje bilo prekriveno belim ružama, dok su stolove krasili kristalni svećnjaci i detalji u zlatnoj boji. Zaista je sve bilo kao u nekakvom snu. Još uvek ne mogu sebi da dođem od uzbuđenja.

Pročitajte: Iznenadićete se - Šta je zajedničko Katarini Grujić i Darku Laziću?

Miomir Milić

 

Zašto ste odlučili da izbegnete veliko svadbeno veselje?

- O ne, nismo ga izbegli. Plan je da se u junu venčamo u crkvi, najverovatnije će to biti u Hramu Svetog Save, a potom ćemo za oko 650 zvanica prirediti veliku žurku. Ispoštovaćemo sve tradicionalne običaje koje smo sada preskočili. Moći ćete Marka da vidite kako puca u jabuku, ali i kako pregovara s mojim bratom oko kupovine mlade (smeh).

 Na dan venčanja u javnost je procurila informacija da ste za kumu odabrali prijateljicu Andreanu Čekić, šta je presudilo da vam baš ona bude svedok?

-  Andreana je jedna od mojih najbližih prijateljica i osoba od poverenja, ne znam ko bi bolje od nje obavljao tu funkciju. Ona i Markov kum Jovan bili su pravi tandem na svadbi (smeh).

Miomir Milić

 

Da li je istina da je ona bila zadužena za muziku i da je to bio njen svadbeni poklon?

- Što se poklona tiče, od Andreane sam dobila divan skupoceni prsten, a muzika je došla usputno. Jedan dan je samo rekla: ”Ja ću to da vam sredim, ne brinite ništa!” i dovela nam svoj bend, pevača i pevačicu koji su atmosferu doveli do usijanja. Od deset sati uveče za atmosferu je bio zadužen drugi muzički sastav, po želji mog muža, tako da 12 sati gotovo niko od zvanica nije seo. Svi su bili na podijumu. Najveseliji među njima bili su moj i Markov otac. Pravi veseljaci.

Osim dve muzike, ako se ne varamo, imali ste i dve venčanice.

- Istina je, jednu za venčanje, a drugu za slavlje. Prva je bila jednostavna, na jedno rame, a druga malo provokativnija. Za kreiranje obe bio je zadužen moj dugogodišnji prijatelj i saradnik Huso Čobić, a svi su prokomentarisali da nikada bolje nisam izgledala.

Pročitajte: OTKRIVAMO - Iznenadićete se šta o Katarini Grujić zapravo misli porodica Marka Gobeljića!

Miomir Milić

 

Kako je Marko reagovao kada ste mu kazali da biste voleli da zadržite svoje prezime?

- U potpunosti je shvatio moje razloge. Naime, karijeru sam počela kao Grujić, izgradila sam se kao pevačica pod tim prezimenom, stvorila hitove, okupila publiku pa ne bi bilo u redu da ga se tako lako odreknem. Uslov je bio samo da dodam njegovo i to sam ispoštovala (smeh).

 

Komentari (0)

Loading