Celebrity News

Nikad viđena fotografija sa venčanja Jelisavete i Miloša Teodosića: O njenoj venčanici i danas se priča (FOTO)

Venčanje Jelisavete i Miloša Teodosića bilo je bajkovito, ali sakriveno od radoznalih pogleda. Fotografije sa venčanja veoma su retke, ali one javnosti dostupne podsećaju na to da je Jelisaveta, danas gospođa Teodosić tog dana izgledala kao san.

Nikad viđena fotografija sa venčanja Jelisavete i Miloša Teodosića: O njenoj venčanici i danas se priča (FOTO)

Pre četiri godine 25. juna, Jelisaveta Orašanin pred odabranim krugom porodice i prijatelja, svom suprugu Milošu Teodosiću izgovorila je sudbonosno "da", u bajkovito uređenom ambijentu beogradskog restorana.

Instagram

 

Iako je od tada prošlo četiri skladne godine, a oni su postali ponosni roditelji Petre i Bogdana, još uvek se, posebno u sezoni venčanja, mnogi prisećaju tog svadbenog dana i bajkovitog izgleda Jelisavete Orašanin.

 

 

Mlada, lepa i presrećna, Jelisaveta je blistala u klasičnoj, svedenoj venčanici Darka Kostića. Sirena haljina ocrtala je njenu zanosnu figuru, a jednostavna šminka i frizura učinili su da Jelisaveta izgleda kao mlada dostojna britanskog dvora.

Pročitajte: Miloš Teodosić Jelisaveti sprema spektakularno iznenađenje vredno milion evra - Glumica će biti oduševljena (FOTO)

 

 

Kada je žurka došla do usijanja mlada se presvukla u mini belu haljinu i u zabavi uživala do jutarnjih časova.

 

 

Posebnu tajnu njenog izgleda tog dana činio je široki osmeh, koji je jasno stavljao do znanja koliko je srećna što će život provesti pored voljenog čoveka, sa kojim danas ima dvoje preslatke dece.

 

 

 

Komentari (0)

Loading