Celebrity News

EVO šta radi Duško Tošić dok je Jelena sa decom u Parizu (FOTO)

Duško Tošić propustio je rođendansko putovanje svojih ćerki i nije pošao u Pariz sa Jelenom i devojčicama. Razlog ove odluke nema nikakvu pozadinu, kako se mnogima učinilo, već je Duško zbog veoma važnih obaveza ovoga puta odsutan.

EVO šta radi Duško Tošić dok je Jelena sa decom u Parizu (FOTO)

Naime, Duško Tošić porodično putovanje u Pariz propustio je zbog važnog poslovnog angažmana, koji ovih dana ima u Istanbulu.

Pored uspešne fudbalske karijere, koja još nije gotova, Duško je naime ovog leta počeo da se bavi još jednim poslom usko vezanim za fudbal. Naime, kako pišu sportski mediji Duško je otpočeo uspešnu menadžersku karijeru. Nakon što je uspešno sredio transfer Rišaira Živkovića u Crvenu zvezdu, sportista se bacio u novi poslovni poduhvat.

Pročitajte: Odrastao je u teškom siromaštvu, ali je sve nadoknadio! Pogledajte kakvu kuću je Duško Tošić izgradio za porodicu u rodnom selu (FOTO)

Instagram

 

Naime, u Istanbulu Duško Tošić sređuje transfer, odnosno jednogodišnju pozajmicu Bešiktašu. Njegov kolega Miralem Pjanić igraće godinu dana za turski klub, koji će njegovom matičnom klubu u Italiji platiti gotovo tri miliona evra.

Instagram

 

Duško Tošić marljivo radi, kako bi posle fudbalske karijere imao dobro plaćen posao, usko vezan za njegovu veliku strast, fudbal. Na taj način ćerkama će obezbediti svetlu budućnost, a uvećaće i porodični kapital koji sa suprugom Jelenom godinama marljivo stiče.

Komentari (0)

Loading