Celebrity News

Bivši suprug joj je pripretio da će po izlasku iz zatvora da otkrije njene tajne, evo šta na to kaže Kaja Ostojić (VIDEO)

Prvi suprug Kaje Ostojić, Nikola Dragojlović devet godina je proveo u zatvoru u Beču, gde je počinio krivično delo, a po izlasku svojoj bivšoj ljubavi, koja mu je rodila ćerku Nikolinu, poručio je da će joj zagorčati život time što će otkriti njene tajne.

Bivši suprug joj je pripretio da će po izlasku iz zatvora da otkrije njene tajne, evo šta na to kaže Kaja Ostojić (VIDEO)

Pevačica, koja je od razvoda sa Dragojlovićem utočište prvo pronašla u braku pokraj košarkaša Uroša Duvnjaka, zatim je na ludi kamen stala  sa DJ Džuniorom Džekom, a naposletku se skrasila kraj hrvatskog fudbalera Matea Pavlovića, nije se osvrtala na pomenute pretnje. Donedavno ih je potpuno ignorisala, a u video intervjuu za Story po prvi put je otkrila svoj izričiti stav o tome. 

Pročitajte: Kaja Ostojić najzad otkrila da li će stati na ludi kamen

Pročitajte: Moja strana priče - Prvi muž Kaje Ostojić nakon 9 godina u zatvoru odlučio da otkrije šokantne tajne

Facebook

 

Kaja je ranije tvrdila da sa Nikolom nije u kontaktu, te da on nikada nije brinuo za izdržavanje ćerke.

Takođe je govorila da se za njega udala sa 19 godina, uprkos negodovanju roditelja.

- Bili smo u fazonu: "To je tako, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se", jer nam je lepo.  Imala sam jednu pravu tradicionalnu srpsku svadbu. Hotel Jugoslavija, tri muzike. Moji su imali velika očekivanja, pa im je vest da sam trudna bila šokantna. Bili su i protiv moje veze. Povredila sam ih svojim postupcima, bili su baš ljuti na mene, ali sada ih razumem. I ja bih sada bila ljuta na svoju ćerku da mi tako nešto priredi - rekla je Kaja.

 

 

 





 

 

 

Komentari (0)

Loading