Celebrity News

SVI SU OSTALI U ČUDU: Nevena Bozović prvi put u javnosti sa mužem Nikolom i to samo dve nedelje posle porođaja (FOTO)

Izgled Nevene Božović ne prestaje da iznenađuje javnost, sudeći po tome da se pevačica porodila pre dve nedelje, a već je uspela da povrati devojačku kilažu i zablista na sinoćnom kulturnom događaju.

SVI SU OSTALI U ČUDU: Nevena Bozović prvi put u javnosti sa mužem Nikolom i to samo dve nedelje posle porođaja (FOTO)

Pevačica Nevena Božović držala je detalje svoje trudnoće u tajnosti, a pre nešto više od dve nedelje na svet je donela ćerku Anku, koja joj je postala centar sveta. Iako je okupirana tek rođenom bebom, Nevena uspela da izbalansira obaveze, te je rešila da ugodi sebi i pojavi se sa suprugom Nikolom Ivanovićem na koncertu Plasida Dominga na Tašmajdanu, koji se održao sinoć pred velikim brojem ljudi.

Izgled Nevene Božović, kratko vreme nakon porođaja, toliko je besprekoran, da su svi prisutni bili i te kako iznenađeni i oduševljeni time što je pevačica za tako kratko vreme uspela da zablista.

Pročitajte: Prelepo! Nevena Božović podelila prvi emotivni trenutak sa ćerkom (FOTO)

Ata Images

 

Takođe, Nevena je ponela interesantnu ležernu odevnu kombinaciju, u boho stilu. Ona je obukla šarenu bluzu i svetlo plavi džis, a dodatno je "začinila" stajling efektnim nakitom.

Pročitajte: Pobedila u "Prvom glasu Srbije", zapevala na Evroviziji pa nestala: Kako danas izgleda Mirna?

Ata Images

 

Suprug Nevene Božović, Nikola Ivanović, bio je slično stilizovan kao njegova supruga, te je obukao ležernu belu lanenu košulju i zelene pantalone. Par je bio vidno raspoložen, te su uživali u zajedničkom provodu.

Sudeći po fotografiji i po tome da izgleda sveže i odmorno, Neveni majčinstvo joj i te kako prija.

Komentari (1)

Loading
Radisa Nacic

08:41 11.09.2021

To je nasa Kosovka ,u genima joj je da bude dobra i verna supruga i jos bolja majka .Neka su nam zivi i zdravi