Celebrity News

ON JOJ JE ZADAVAO GLAVOBOLJE: Evo kako izgleda PROBLEMATIČNI sin Snežane Đurišić i čime se danas bavi (FOTO)

Sin Snežane Đurišić nizao je skandale i pevačici zadavao puno problema, a danas je rešio da okrene novi list i unese promene na životnom polju.

ON JOJ JE ZADAVAO GLAVOBOLJE: Evo kako izgleda PROBLEMATIČNI sin Snežane Đurišić i čime se danas bavi (FOTO)

Pevačica Snežana Đurišić imala je brojne probleme sa sinom Markom Gvozdenovićem. Kako su mediji pisali, on se lečio od zavisnosti od alkohola, bio je u zatvoru nekoliko puta, te je majci slamao srce iznova i iznova.

Međutim, sin Snežane Đurišić odlučio je da okrene novi list i započne novo životno poglavlje, tako što će se pomučiti i pošteno zaraditi novac.

- Marko se zaposlio u jednom restoranu brze hrane kao dostavljač, ne libi se da radi bilo koji posao sve dok ima pošteno zarađen novac. Od majke ne očekuje nikakvu pomoć i konačno je svestan kakve joj je udarce zadavao kroz život. Svaki čovek uči na svojim greškama, pa tako i on - kaže za "Svet" anonimni izvor.

Pročitajte: Čovek koji je promenio sve - Snežana Đurišić o sudbinskom susretu sa Vanjom

Facebook screenshot

 

Takođe, Snežana je svojevremeno govorila o sinu i otrkrila da je svesna da će Marka pratiti njegova burna prošlost, ali da do ne menja činjenicu da je njen sin i da ga bezuslovno voli.

- Marko je moje dete, kakav god da je i kako god da se ponaša, na kraju krajeva. Ja mogu o svome detetu da počnem da vam pričam sve i svašta, ali mislim da je suludo bilo šta od toga iznositi u javnost. Smatram da za tim nema potrebe. Naravno, ko god se usudi da priča loše o mom detetu imaće posla sa mnom. U prošlosti je pravio kardinalne greške i puštam ga da plaća račune za njih, baš kao i svaki drugi normalan čovek. Svesno je radio stvari za koje je znao da će mu mnogo više oduzeti nego doneti, ali sam je kriv. Nadam se da je iz svega izvukao pouku — ispričala je Snežana svojevremeno za medije.

Komentari (0)

Loading