Celebrity News

Dve godine stravične boli: Kako danas izgleda Gruova supruga Danica (FOTO)

Danica Andonov pre dve godine ostala je bez svoje najveće podrške i oslonca, svog supruga Dalibora Andonova Grua. Od tada, nekadašnja manekenka povukla se iz javnosti, posvetila se svojim sinovima i nastavila život, ispunjen sećanjima na voljenog čoveka.

Dve godine stravične boli: Kako danas izgleda Gruova supruga Danica (FOTO)

Dalibor Andonov Gru, legenda muzike i ikona urbanizma, poginuo je pre dve godine u tragičnoj nesreći, od tada, javnost nije prestala da žali za njim. Ipak najveću bol oseća njegova porodica, na čelu sa suprugom Danicom Andonov i njihovim sinovima, Vukom i Reljom.

Od 2007. godine, Danica Andonov bila je centar reperovog sveta. Nekadašnja manekenka rodom iz Kragujevca očarala ga je svojom lepotom i podarila mu dva sina. Nakon što se u svojoj karijeri ostvarila, Danica se povukla i posvetila porodici. Njih dvoje imali su skladan odnos, a onda je 9. eptembar 2019. godine doneo neopisivu bol.

Pročitajte: Prošla je prva godina bez Grua, Danica ne skida crninu - Na mestu gde je poginuo sada stoji ovaj natpis

Instagram

 

Danica je ostala bez voljenog čoveka, deca bez oca, a porodica bez oslonca. Od tada, ona se povukla iz javnosti i gotovo je ne možemo videti, sem na događajima organizovanim u čast njenom suprugu.

O svom bolu nakon gubitka voljenog nije mnogo govorila.

Oglasila se četrdeset dana nakon Gruove smrti, a uz njegovu fotografiju na "Instagramu" napisala je:

- Svako priča sa svojom tišinom, a tišina svašta kaže.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading