Celebrity News

Osmesi i ljubav: Veliko porodično slavlje Bojana i Maše Karić (FOTO)

Bojan i Maša Karić svoju ljubav grade od 2007. godine, kada su se jedno drugom zavetovali na vernost. Brak i ljubav krunisali su rođenjem blizanaca Teodora i Tare, koji su upotpunili porodičnu sreću. Skladna porodica živi život iz snova, daleko od očiju javnosti, a danas imaju i veliki razlog za slavlje.

Osmesi i ljubav: Veliko porodično slavlje Bojana i Maše Karić (FOTO)

Instagram

Skladna porodica Karić zna da uživa u svakom danu, a povod za slavlje nalazi gotovo u svakoj prilici. Ipak, danas je za Teodora, Taru i Bojana poseban dan, dan kada slave najvažniju ženu u svom životu.

Kako bi obeležio rođendan svoje supruge Maše, Bojan je na "Instagramu" podelio zajedničku fotografiju i svojoj suprugi čestitao važan dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojan Karic (@bojankaric)

- Srećan rođendan, moje sve - napisao je on.

Maša i Bojan sa dečicom žive život iz snova, a porodica živi na dve lokacije, u Minsku i Dubaiju.

Pročitajte: Udata za Bojana Karića, druži se sa svetskim zvezdama, sestra joj je poznata pevačica - Zavirite u luksuzni život Maše Karić (foto)

Iako o svom odnosu retko govore u javnosti i svoj brak neguju daleko od radoznalih pogleda i posle četrnaest godina njihova ljubav beskrajno je jaka.

- Na životnom putu punom izazova svili smo naše malo gnezdo ljubavi i sreće, u kome četiri srca kucaju kao jedno. Čak i posle 13 godina, ja stalno pronalazim nove razloge da te volim još više! Divan si muz i još bolji tata! Svaki trenutak koji provodimo zajedno je neponovljiv - napisala je Maša svojevremeno.

 

Komentari (0)

Loading