Celebrity News

Prvi osmeh Nine Seničar nakon smrti majke: Ko je zaslužan za to? (FOTO)

Nina Seničar teško je podnela smrt majke Slavice koja je izgubila bitku sa kancerom. Kako život teče dalje i mora da se nastavi, hteli mi to ili ne, tako se i atraktivna Novosađanka uprkos velikom bolu, samo dve nedelje od majčinog odlaska na večni počinak, vratila svakodnevnoj rutini i nadasve poslu.

Prvi osmeh Nine Seničar nakon smrti majke: Ko je zaslužan za to? (FOTO)

Da ne poklekne i ne klone održava je briga o naslednici Nori, koju je dobila sa američkim glumcem Džejem Elisom. Ćerkin osmeh najbolji je lek za Nininu ranjenu dušu, dok joj radost u poslednje vreme pričinjava i to što puno radi, stoga nema kada da razmišlja i priseća se nemilog događaja. Svake nedelje Nina Seničar na drugoj je destinaciji, drugom kontinentu... A prvi osmeh u javnosti nakon  majčine smrti usledio je upravo zahvaljujući projektu na kojem je radila u Ujedinjenom Kraljevstvu sa mladim i uspešnim rediteljima i scenaristima.

- Imala sam najbolju nedelju u Londonu - napisala je ona ispod fotografije na kojoj se osmehuje. Mnogi su, međutim, primetili da su uprkos širokom osmehu Ninine tužne, umorne oči došle do izražaja.

Pročitajte: Problemi u braku Nine Seničar? Manekenka već šest meseci razdvojena od supruga

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading