Celebrity News

Skoro tri decenije stara fotografija: Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš na početku braka izgledali su potpuno drugačije

Izgled Zorice Brunclik decenijama je čini se nepromenjen. Pink kosa, široki osmeh i ekscentričan stajlin karakterišu pojavu ove muzičke legende, baš kao što duga kosa, uvek uredno obrijano lice i parno odelo karakterišu izgled njenog supruga. Ipak, na početku ljubavi Zorica i Kemiš izgledali su potpuno drugačije.

Skoro tri decenije stara fotografija: Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš na početku braka izgledali su potpuno drugačije

Teško je poverovati, ali Zorica Brunclik nije oduvek imala pink kosu, po kojoj je znaju generacije u nazad. Na početku karijere Zorica je bila crnka, a onda je, postupno i kroz godine rada na sceni došla do svog prepoznatljivog stila i pink kose.

Kada se udala za svoju najveću ljubav, Zorica je izgledala potpuno drugačije, a isto bi se moglo reći i za Miroljuba.

Ovih dana na društvenim mrežama kruži porodični portret, nastao nakon osam godina njihovog braka. Tada je Zorica imala tamno crvenu kosu, dok je Kemiš imao brkove i bradu, za koju mnogi komentarišu da bi mu i danas lepo stajala.

Pročitajte: POMIRENJE DECENIJE - Kako je Olivera Kovačević vratila Zoricu Brunclik na RTS posle 20 godina?

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading