Celebrity News

Pitate se ko je ona - Na venčanju Katarine Grujić sve oči bile uprte u ovu lepoticu!

Sestra Katarine Grujić, bila je druga najkomentarisanija osoba na dan venčanja, posle mlade. Atraktivna brineta na fotografijama sa venčanja izgledala je zanosno, a mnogi su prokomentarisali da sestre Grujić neverovatno liče.

Pitate se ko je ona - Na venčanju Katarine Grujić sve oči bile uprte u ovu lepoticu!

Pet godina starija, sestra Katarine Grujić ne bavi se javnim poslom i svoj porodični život čuva daleko od očiju javnosti. Pa ipak, s vremena na vreme svojom lepotom krasi "Instagram" profil svoje sestre Kaće.

Bojana, udato Mrdak ima sina Lava, koji je centar Kaćinog sveta, a koji se veoma raduje što će uskoro postati stariji brat malenoj Katji.

Pročitajte: Ekskluzivni video - STORY vas vodi na romantično venčanje Katarine i Marka Gobeljića: Zavirite u pravu bajku budućih roditelja

Nekoliko puta Kaća je za medije isticala da joj je sestra bila veliki uzor.

– Moja sestra je starija od mene 5 godina, bila sam nestašna, ali sam je uvek imitirala, sve isto što ona radi, što je nju užasno nerviralo. Nikad u životu me nije vodila u grad. Kad sam odrasla, počela je da me izvodi. Lav je sin od moje rođene sestre, volim ga najviše na svetu, deca su nešto najlepše… Drago mi je što sam ja najsrećnija tetka na svetu. Ja ne mogu samo bez porodice, to je nešto najsvetije, to je jedini prijatelj u životu. 

Bojana ima svoju kolekciju odeće, za koju je Kaća bila jedan od glavnih modela. A podrška koju jedna drugoj pružaju neizmerna je.

Komentari (0)

Loading