Celebrity News

Prevario je sa komšinicom - Zbog ovoga je došlo do kraha ljubavi Aleksandre Prijović

Prevarena Aleksandra Prijović pisalo se u domaćim medijima, kada je svojevremeno pevačica stavila tačku na dvogodišnju vezu sa kolegom.

Prevario je sa komšinicom - Zbog ovoga je došlo do kraha ljubavi Aleksandre Prijović

Naime, pre nego što je postala supruga Filipa Živojinovića,Aleksandra Prijović bila je dve godine u vezi sa svojim kolegom Ljubom Perućicom. Iako je tada u javnost iznela da su se rastali sporazumno i bez teških reči, iza ovog raskida krio se veliki skandal.

- Dve godine smo Ljuba i ja bili zajedno i sada smo se dogovorili da se raziđemo bez teških reči - rekla je ona tada za "Alo!" međutim, u javnosti se ubrzo pričalo samo o njihovom raskidu.

I dok su Ljubini prijatelji u početku tvrdili da su do raskida dovele poruke koje je Aleksandra dobijala od drugog muškarca, ispostavilo se da je istina nešto drugačija i da je prevarena zapravo Aleksandra Prijović.

Pročitajte: Sofisticirano i luksuzno: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović otvaraju vrata porodičnog doma (FOTO)

Kako su domaći mediji tada pisali, Ljuba je njena česta odsustva koristio, kako bi je u njenom stanu varao sa komšinicom, a Aleksandra je istinu saznala, kada je u njegovom telefonu pronašla poruke, koje su joj slomile srce.

Povređena i razočarana Prijovićka je neko vreme bila sama, a onda je sasvim slučajno u njen život ušao Filip Živojinović, pored koga danas živi pravu romantičnu bajku.

Komentari (0)

Loading