Celebrity News

Naše humane zvezde donose Brodvej u Beograd za malu Elenu

Ako ste oduvek želeli da posetite Brodvej, a do sada niste uspeli (ili možda i jeste, a želite da se podsetite kako to zvuči i izgleda), moći ćete da uživate u pravom spektaklu 17. septembra od 20 časova u Kombank dvorani, zahvaljujući sjajnim domaćim zvezdama, i uz to pomognete lečenju male Elene.

Naše humane zvezde donose Brodvej u Beograd za malu Elenu

Pod režiserskom palicom slavnog Radeta Vukotića, neverovatna petorka koju čine Jelena Gavrilović, Ivana Peters, Katarina Bogićević, Dragoljub Bajić i Marko Marković, u produkciji Emotion Teatra, donose Parče brodvejske noći, mjuzikl kakav niste videli na ovim prostorima.

Promo

 

Posetioce očekuju najveći hitovi predstava Brodveja, najpoznatijeg i najpopularnijeg komercijalnog pozorišta na svetu, poput Čikaga, Mulen Ruža, Fantoma iz Opere, Kose…

Deo prihoda od prodatih ulaznica ide za lečenje dvogodišnje Elene Krstivojević, koja boluje od teške i progresivne genetske bolesti Alpha monosidodis, koja pogađa jedno od milion dece, i neophodne su joj enzimska terapija i transplantacija koštane srži.

Karte za Parče brodvejske noći su u prodaji na sajtu Kombank Dvorane i na Tickets.rs, a događaj će biti realizovan uz poštovanje epidemioloških mera, te je broj mesta ograničen, zato požurite da rezervišete svoje.

 

Komentari (0)

Loading