Celebrity News

"NISAM SE TOGA STIDELA": Saznajte kako je premijerka Ana Brnabić zarađivala za život dok je živela u Engleskoj

Premijerka Ana Brnabić ima bogatu radnu biografiju.

"NISAM SE TOGA STIDELA": Saznajte kako je premijerka Ana Brnabić zarađivala za život dok je živela u Engleskoj

Jedna od osoba iz sveta politike koje izazivaju najviše pažnje domaće javnosti svakako je bila aktuelna predsednica vlade Ana Brnabić (45) još od kada se u njoj pojavila, a vremenom je sa teme njene seksualne orijentacije i partnerke Milice Đurđić, kao i njihovog sina Igora kojeg su zajedno dobile, fokus počeo da skreće i na druge zanimljive momente iz njene biografije, naročito na temu kakva je Ana bila u mladosti, šta je radila dok je nismo upoznali kao jednu od najvažnijih političkih figura u Srbiji i regionu i gde se uopšte nalazila.

Pre nego što se pojavila na političkoj sceni, Ana je završila Petu beogradsku gimnaziju, a posle toga je otišla u Sjedinjene Američke Države, na Univerzitet Northwood u državi Mičigen. Tamo je tokom 1998. godine završila studije poslovne administracije. Magistarske studije je završila u Engleskoj ali je, kako je sama priznala, tamo stekla i znanja drugačije vrste poput tog da nije sramota raditi bilo koji posao.

- Tako sam delila flajere u Londonu za školu engleskog jezika za pet funti na sat, dok sam bila na magistarskim studijama. Izdavala sam i knjige u studentskoj biblioteci i to mi je bio najdosadniji posao - rekla je ranije Brnabić za "Novosti".

Pročitajte: Premijerka prvi put o partnerki i sinu: Ana Brnabić otkriva šta sebi najviše zamera

Među ostalim zanimljivostima o našoj premiejrki koje su nekako uspele da stignu do javnosti nalaze se i informacije da je Brnabićeva pasionirana ljubiteljka muzike 80-tih, da joj je omiljeni bend iz te epohe "Depeche Mode", a tek jedna Anina fotografija iz tog perioda već dugo kruži internetom i govori u prilog upravo takvom profilu.

Komentari (0)

Loading