Celebrity News

DOBRO POZNAT JAVNOSTI: Ovaj istaknuti režiser je bivši muž glumice Tanje Bošković (FOTO)

Bivši muž Tanje Bošković dobro je poznat široj javnosti, a iza sebe ima brak sa još jednom glumicom.

DOBRO POZNAT JAVNOSTI: Ovaj istaknuti režiser je bivši muž glumice Tanje Bošković  (FOTO)

Naša proslavljena glumica Tanja Bošković, o svom životu ne govori često javno, te svoju privatnost čuva samo za sebe. Međutim, javnost je upoznata sa delićima njenog života, te se zna da je glumica bila u braku sa rediteljem Dejanom Karaklajićem sa kojim ima dvoje dece - Lanu i Đorđa. Lana je krenula majčinim stopama, dok je Đorđe svojevremeno završio Fakultet političkih nauka i preselio u Ameriku.

Bivši muž Tanje Bošković, smislio je čuvenu špicu za dnevnik RTS-a, njegovo ime stoji iza Maksimetra i Kino oka, kao i iza "Ljubavnog života Budmira Trajkovića", a bio je u braku sa našom istaknutom pokojnom glumicom Nedom Arnerić.

Pročitajte: Nestvarno lepa! Ćerka Tanje Bošković očarala novim fotografijama sa letovanja (FOTO)

Youtube Screenshot

 

Osim braka sa Tanjom Bošković i Nedom Arnerić, Dejan Karaklajić je bio u braku sa manekenkom Majom Štajner.

Sudeći po tome da je reditelj gradio karijeru van Srbije, u jednom intervjuu otkrio je kako se nosio sa razdvojenošču od dece i da li su mu nedostajali.

- Mnogo. Oni su uglavnom dolazili kod mene jer im je to bilo zabavnije. Ja sam takođe dolazio ovde, ali nikad nisam imao kontinuitet. S njihovom majkom razišao sam se dok su bili mali. Ona je zahtevala da se vratim u Srbiju, dok se ja nisam tako osećao niti sam to želeo. Druženjem i što češćim kontaktom sa decom pokušavao sam da im nadomestim svoje odsustvo, ali to se zapravo nikada ne može nadoknaditi - rekao je Dejan za "Story".

Komentari (0)

Loading