Celebrity News

Zavirite na bajkovitu proslavu Seke Aleksić: Pevačica suprugu poručila samo jedno (FOTO/VIDEO)

Seka Aleksić i Veljko Piljikić važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Sinovi Jakov i Jovan kruna su njihove ljubavi, a srećna porodica koristi svaki trenutak da proslavi svoju ljubav i sreću što su na okupu.

Zavirite na bajkovitu proslavu Seke Aleksić: Pevačica suprugu poručila samo jedno (FOTO/VIDEO)

Tako su i sada Seka i Veljko imali veliki povod za slavlje. Naime, oni proslavljaju dvanaest godina ljubavi i sreće.

Zahvalna na svemu što joj se dolaskom supruga u životu dogodilo, Seka je na "Instagramu" uz zajedničku fotografiju Veljku uputila emotivnu poruku:

- 12 godina ljubavi... Ti si mi sve...

Pročitajte: EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE - Veliko slavlje u domu Seke Aleksić! O povodu će se pričati

Instagram

 

Ipak, to nije bilo dovoljno, za svog supruga i u čast njihove ljubavi Seka je za najuži krug prijatelja i porodicu u dvorištu vile u Staroj Pazovi, priredila bajkovitu proslavu uz muziku, koja je trajala do kasnih noćnih časova.

 

 

Sve je bilo bajkovito dekorisano, a bračni par nije skidao osmehe sa lica.

Podsećamo, Seka Aleksić i Veljko Piljikić 12. septembra 2009. godine jedno drugom rekil su sudbonosno da u jednom luksuznom prestoničkom restoranu. Tog dana, Seka Aleksić nosila je čak šest venčanica, o čemu se i danas govori.

Pročitajte: Neotkriveni detalji sa venčanja - Seka Aleksić je na dan svadbe uradila ono što bi malo koja žena! Veljko nije mogao da dođe sebi od šoka

Miloš Nadaždin

 

Bajka koja je tog dana počela, nastavila se u porodičnom domu u Staroj Pazovi, a najlepše stranice svoje priče, Seka i Veljko danas pišu u društvu svojih sinova.

 

Komentari (0)

Loading