Celebrity News

Ekskluzivno: dodela Emi nagrada uživo na AMC kanalu

Dvadesetog septembra kanal AMC ekskluzivno prikazuje svečanu dodelu nagrada Emi uživo, a pratiće je 24-satni filmski maraton odabranih naslova!

Ekskluzivno: dodela Emi nagrada uživo na AMC kanalu

AMC

Privilegija da prenosi 73. dodelu nagrada Emi, pripala je ove godine AMC televiziji koja će biti ekskluzivni emiter „Oskara televizijske industrije” . I dok cela planeta i ljubitelji serijskog programa sa nestrpljenjem iščekuju da vide ko će 2021. odneti nagrade u američkoj televizijskoj produkciji, ništa manje se ne očekuju ni outfiti slavnih sa crvenog tepiha, kojima se, već tradicionalno a opet prećutno, zvezde nadmeću za pohvale svetskih modnih kritičara.

AMC će tako pretposlednjeg ponedeljka u septembru svojim gledaocima i obožavateljima serijskog programa prenosom uživo omogućiti da budu deo  najznačanijeg datuma za američku televizijsku produkciju. Prenos programa počeće emitovanjem jednočasovne red carpet emisije pred samu svečanu ceremoniju dodele nagrada Emi koja traje tri sata, tako da će pre nego što se  stavi akcenat na glumačka, rediteljska i ostala dostignuća televizijske industrije,  svi „reflektori” prvo biti upereni u svu raskoš toaleta, frizure i šminke zvanica na crvenom tepihu.

Ove godine dodela uživo, voditelj američki komičar

Iako je prošle godine zbog pandemije korona virusa dodela Emi nagrada promenila format i bila održana onlajn -  tako što su dobitnicima uručivane nagrade ispred njihovih domova ili kuda god su se nalazili u tom trenutku, ove godine – sve se vraća u normalu.

AMC

 

 

U istoriji najvažnije televizijsko takmičenje održaće se uživo u Microsoft Theatru (Majkrosoft Teatru) sa ograničenim brojem prisutnih nominovanih i njihovih gostiju. Domaćin večeri biće Cedric the Entetainer, izvršni producent komedije The Neighborhood (Komšiluk), američki glumac, stand-up komičar i voditelj emisija.

Inače, ovo je prvi put da AMC emituje Emi nagrade uživo u zemljama Centralne i Istočne Evrope, tako da će gledaoci u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji, Crnoj Gori, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Rumuniji, Bugarskoj imati priliku istovremeno da uživaju u glamuroznoj ceremoniji proglašenja najboljih.

AMC proslavlja Emi 24-satnim kvalitetnim filmskim programom

Gledaoce AMC televizije u Srbiji u ponedeljak 20. septembra, u 1:00 iza ponoći očekuje Red Carpet Show, svečana dodela nagrada je od 2:00 do 5:00 ujutro, nakon čega će programska šema tokom celog dana dana biti posvećena nagrađivanim filmovima i njihovim zvezdama. 

Već od 6:45 emituje se komedija višestrukog dobitnika Zlatnog Globusa Robina Vilijamsa  “Man of The Year” (Slučajni predsednik), potom ćemo legendarnog komičara gledati i u ostvarenju “Good Will Hunting” (Dobri Vil Hanting) u 13:15. 

Džima Kerija ćemo u svečanom “Emi” danu na kanalu AMC gledati u čak tri ostvarenja: “Fun With Dick And Jane” (Ludosti Dika i Džejn) u 8:30, zatim  “Ace Ventura: Pet Detective” (Ejs Ventura: detektiv za kućne ljubimce) kojim je počela njegova uspešna holivudska karijera u 17:15 , a nastavak “Ace Ventura: When Nature Calls” (Ejs Ventura: Zov prirode) u 18:40. 

Nekadašnjeg Emi dobitnika Brusa Vilisa gledamo od 9:55 u romantičnoj komediji “The Story of Us” (Ovo je priča o nama), ljubitelje dvostrukog Oskarovca Toma Henksa očekuje film “Captain Philips” (Kapetan Filips) u 18.15, dok takođe još jednog Oskarovca Vila Smita gledamo u  “The Pursuit of Happyness” “(U potrazi sa srećom”) u 11:25

Iste večeri, u 22:00 AMC će emitovati jednosatno specijalno izdanje dodele Emi nagrada koje će obožavateljima predstaviti najvažnije detalje 73. svečane ceremonije dodele Emi nagrada.

AMC

 

73. Nagrada Emi za udarne termine (engl. Primetime Emmy Award) na AMC-u

Ponedeljak, 20. Septembar

  • 01:00 – 02:00 / Crveni tepih šou
  • 02:00 – 05:00 / 73. Emi nagrada UŽIVO 
  • 22:00 – 23:00 / Ključni detalji 73. ceremonije dodele nagrada Emi
  • 6:45-20.00/ 24-satni filmski maraton

 

Komentari (0)

Loading