Celebrity News

SLAVLJE U KRALJEVSKOJ PORODICI: Oženio se brat vojvotkinje Kejt Midlton (FOTO)

Oženio se brat Kejt Midlton, juče u malom selu na Azurnoj obali, a ceremoniji je prisustvovao kraljevski par.

SLAVLJE U KRALJEVSKOJ PORODICI: Oženio se brat vojvotkinje Kejt Midlton (FOTO)

Mlađi brat vojotkinje od Kembridža, Džejms Midlton, izgovorio je sudbonosno "da" juče u selu Bormes-les-Mimosas, na Azurnoj obali. Kraljevska porodica čuvala je ovaj veličanstven događaj u tajnosti, želeći da imaju svoju privatnost, a kada je sve bio obavljeno, brat Kejt Midlton, mladoženja Džejms podelio je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama da je stao na ludi kamen.

Pročitajte: BRITANSKO-SRPSKE VEZE - Kako su Kejt Midlton i Megan Markl povezane sa Srbima

 

Oženio se brat Kejt Midlton sa svojom izabranicom Alize Tevenet, koja je finansijski stručnjak, te je u krugu porodice razmenio bračne zavete i uplovio u bračne vode.Venčanju je prisustvovala Kejt Midlton zajedno sa suprugom, princom Vilijamom, kao i njena sestra Pipa Midlton koja je stigla u pratnji supruga biznismena Džejmsa Metjuza, prenose strani mediji.

 - Juče sam oženio ljubav svog života okružen porodicom, prijateljima i naravno nekoliko pasa u prekrasnom selu Bormes-les-Mimosas. Rečima ne mogu opisati koliko sam srećan -  napisao je Džejms na "Instagramu", dok je njegova supruga Alize objavila fotografiju ispod koje je kratko napisala "upravo venčani" .

Pročitajte: Modni savet Kejt Midlton - Kako nositi roze

 

Inače, par se upoznao 2018. godine, a veridba je usledila godinu dana kasnije. Međutim, zbog pandemije korona virusa, slavlje i ceremonija bili su odlagani dva puta, da bi se konačno odigrali juče.

Komentari (0)

Loading