Celebrity News

Ništa nije kao što izgleda: Kako su se zapravo zavoleli Ilda Šaulić i njen suprug?

Ilda Šaulić i Bojan Vučković u srećnom su braku već pet godina, a malo ko zna kako je zapravo počela njihova ljubavna priča.

Ništa nije kao što izgleda: Kako su se zapravo zavoleli Ilda Šaulić i njen suprug?

Ilda Šaulić i Bojan Vučković upoznali su se još kao deca, kada je razlika u godinama između njih bila zaista velika. Porodice Šaulić i Vučković bile su veoma bliske, a svog supruga Ilda je sretala veoma često ne sanjajući da će jednoga dana biti majka njegovog deteta.

— Dovoljno je da kažem da je Bojanov otac jedan od krivaca što je moj otac zavoleo pecanje. Njegovi su imali vikendicu u Banovcima, u koju smo mi porodično odlazili  - otpočela je ljubavnu priču za "Glossy".

Pročitajte: Iznenadićete se - Evo kako danas izgleda život Ilde Šaulić daleko od Srbije

— Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela, Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni - ispričala je tada.

Ipak, kada se Bojan vratio, stvari su među njima stajale nešto drugačije.

— Mislim da je i za njega i za mene naš prvi susret, posle mnogo godina tokom kojih nismo bili u kontaktu, bio potpuno iznenađenje. Kada smo seli da popijemo kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan — istakla je Ilda, pa zaključila:

Pročitajte: Fotografija otkrila sve - Evo kakav je zapravo odnos Ildinog supruga i Gordane Šaulić

— Možda je to za mene u tom trenutku bila nemoguća misija, jer ja niti sam očekivala, niti sam bila spremna za vezu i tako blizak kontakt sa čovekom koga kao znam, a u stvari ga ne znam. To je bila vrlo specifična situacija za mene, verujem i za njega, ali veoma brzo smo oboje shvatili da je to to i da nismo pogrešili. Za njega kažem da je moja druga polovina - sa osmehom na licu kaže Ilda.

Komentari (0)

Loading