Celebrity News

STORY OTKRIVA: Ksenija Knežević u vezi sa Pavlom Mensurom! Ovo su svi detalji iznenadne romanse!

Ksenija Knežević i Pavle Mensur otpočeli su romansu, nakon što su okončali dugogodišnje veze, ludo su zaljubljeni jedno u drugo, a spajaju ih sličnosti kojih je mnogo više nego što na prvi pogled deluje

STORY OTKRIVA: Ksenija Knežević u vezi sa Pavlom Mensurom! Ovo su svi detalji iznenadne romanse!

Pevačica Ksenija Knežević (25) i tri godine mlađi glumac Pavle Mensur svedoci su da je Amorova strela nepredvidljiva i ne traži potvrdu niti odobrenje koga će, niti u kom trenutku pogoditi. Pop zvezda i dobitnik Sterijine nagrade otpočeli su romansu, na iznenađenje njihovih prijatelja, budući da su oboje nedavno izašli iz dugih emotivnih veza.

Posle pet i po godina zabavljanja s Nikolom, kojeg je strogo krila od očiju javnosti, Ksenija je odlučila da ipak nisu jedno za drugo. Osećanja između nje i njenog, sada već bivšeg izabranika su zahladnela, što je vatrenoj „uraganki“ stvaralo gorak ukus u ustima i nelagodu. Nikolu je poznavala čitav život, prvo joj je bio prijatelj, zatim dečko, a potom i muškarac za kojeg je želela da se uda i s njim oformi porodicu. Ipak, sama pomisao na to da emocije koje oseća prema njemu nisu jake kao na početku i da ih je potrebno podgrevati užasavala ju je, te je naposletku ipak na njih stavila tačku. Uporedo s Ksenijinom borbom, vodila se i Mensurova unutrašnja bitka iste tematike. Naime, dvoipogodišnja veza s koleginicom Ivanom Zečević razvijala se u smeru u kom glumac nije želeo da ide. Jedno drugome su, istina, bili izuzetna profesionalna podrška, nešto malo pre početka emitovanja serije “Kalkanski krugovi”, u kojoj su bili direktni partneri, otpočeli su i zajednički život, Ivana je čak više slavila Pavlov uspeh od sopstvenog i govorila da je izuzetno na njega ponosna jer to među njima nije samo ljubav već i sudbina. Međutim, brojne neželjene situacije lagano su vodile ka razlazu, što se naposletku i dogodilo.

Story

 

Iako je do ovih odluka i s Pavlove i s Ksenijine strane došlo zbog nedostatka emocija i mada su se sa svojim izabranicima razišli u miru, očekivalo se da će poželeti da bar neko vreme budu sami, ali kako ljubav ne pita da li i kada će doći, jedno drugo su bez mnogo razmišljanja prigrlili. Prvi susret bio je odlučujući. Pavle nije mogao da odoli i pred Ksenijom pokaže najbolje od sebe. Udvarao joj se na lep i džentlmenski način, a nedavno je prisustvovao i njenom nastupu na „Music Week“ festivalu, gde ju je iz publike posmatrao ponosno i zaljubljeno.

Ksenija i Pavle izričiti su po pitanju toga da ne žele svoju intimu da dele s drugima, stoga su informaciju da je ljubav pokucala na njihova vrata otkrili malom broju bliskih prijatelja. Uživaju u svakom zajedničkom trenutku, a sve ukazuje na to da ovo neće biti prolazna afera, već da će prerasti u ozbiljan odnos.

Još zanimljivih priča pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 15. septembra.

story

 

 

Komentari (0)

Loading