Celebrity News

Sve što joj je ostalo od bivšeg muža je ONA! Upoznajte Tijanu, ćerku i mlađu KOPIJU Tanje Vojtehovski (FOTO)

Ćerka Tatjane Vojtehovski neverovatno podseća likom na svoju majku o čemu svedoči i fotografija koju je novinarka objavila na društvenim mrežama.

Sve što joj je ostalo od bivšeg muža je ONA! Upoznajte Tijanu, ćerku i mlađu KOPIJU Tanje Vojtehovski (FOTO)

Novinarka Tatjana Tanja Vojtehovski važi za jednu od najuspešnijih žena sa naših prostora, ali i za posvećenu majku, koja je svoju ćerku Tijanu izvela na pravi put. Nakon što se voditeljka razvela, ona se potpuno posvetila Tijani, te joj je ona uvek bila na prvom mestu.

Ćerka Tatjane Vojtehovski,Tijana, ima trideset godina, a sa majkom se skoro nikada ne eksponira u medijima, jer želi da sačuva svoju privatnost samo za sebe i najbliže.

Takođe, Tijana je donekle krenula majčinim stopama, sudeći po tome da je producent na jednoj televiziji i da je vrlo uspešna u svom poslu. Osim što je majke nasledila ambicije i marljivost, Tijana je Tatjanina kopija. Posmatrajući fotografiju koju je Tatjana objavila na društvenim mrežama, teško je razlikovati majku i ćerku jer su toliko slične jedna drugoj.

Pročitajte: Tanja Vojtehovski - Oblikovali su me životni lomovi

Inače, Tanja je svojevremeno ispričala anegdotu dok je njena ćerka bila u pubertetu, te i kako se nosi sa potencijalnim Tijaninim udvaračima.

‒ Sa Tijanom sam „prošla“ sve njene momke i uvek sam joj govorila da ih dovede da ih upoznam. Imale smo jednu divnu scenu, baš kao iz filma „Mi nismo anđeli“. Dolazim kući, ne mogu da uđem u garažu jer je ispred parkiran džip. Trubim, blickam, seljak se ne pomera. Pokucam na prozor, on se spusti, pojavi se glava. Fina. Momak kaže: „Dobro veče“. Utom čujem glasić moje kćerke: „Ćao, mama.“ Imala je 18 godina, džip je bio crn, zatamnjenih stakala, dečko se zvao Živko. Sad sam to rešila drugačije. Svim v. d. zetovima kažem, ako su dobri za moju ćerku, biće i njima dobro - rekla je voditeljka, prenose mediji.

Komentari (0)

Loading