Celebrity News

Konačno otkrio: OVO je tajna skladnog braka Bogdane i Veljka Ražnatovića

Veljko i Bogdana Ražnatović važe za primer para koji je u skladnom braku i koji ne niže skandale, već između njih vlada bezuslovna ljubav.

Konačno otkrio: OVO je tajna skladnog braka Bogdane i Veljka Ražnatovića

Bokser Veljko Ražnatović i njegova životna saputnica Bogdana Ražnatović svaki slobodan trenutak koriste kako bi se što više zbližavali i mnogi se pitaju da li imaju neku specijalnu formulu za uspeh njihovog braka. Bogdana Veljka prati na njegovim sportskim mečevima, a Veljko, brižan suprug i otac svoje slobodno vreme, kada ne trenira, posvećuje upravo supruzi Bogdani i sinu Željku.

Nedavno, Veljko i Bogdana Ražnatović obilazili su manastire po Srbiji, te su se nedavno fotografisali ispred manastira Mileševe. Sa verom u Boga i sa ljubavlju jedno prema drugom, par je pokazao koliko se zapravo poštuju i veruju u instituciju i blagoslov braka, te im je njihova zajednica svdetinja.

Pročitajte: Prelepe vesti u domu Ražnatovića! Veljko i Bogdana PRESREĆNI, Ceca ponosna!

 

 

- Ako želiš da se sviđaš mužu, ukrašavaj dušu čestitošću, pobožnošću, staranjem o domu. Ova lepota osvaja jače, i nikad ne prestaje. Ni starost ni bolest je ne mogu uništiti. Telesnu lepotu uništava vreme, bolesti je gube, i mnogo što šta drugo razara, a duševna lepota je iznad svega toga. Osim toga, telesna lepota izaziva zavist, raspaljuje ljubomoru, a ova druga je očišćena od ovim bolesti, i oslobođena je svake taštine - napisao je Veljko nedavno na svom profilu na Instagramu.

Komentari (0)

Loading