Celebrity News

OD NJE JE KSENIJA NASLEDILA LEPOTU: Ovo je prva žena Nenada Kneževića Kneza (FOTO)

Prva žena Nenada Kneževića Kneza potpuno je nestala iz javnosti nakon smrtnog slučaja, kada joj je umrla majka tokom ove godine, a utehu je pronašla u ćerkama.

OD NJE JE KSENIJA NASLEDILA LEPOTU: Ovo je prva žena Nenada Kneževića Kneza (FOTO)

Nenad Knežević Knez, u srećnoj je vezi već dugo sa svojom izabranicom Tatjanom Tat, a ćerke Andreu i popularnu uraganku Kseniju, dobio je sa prvom suprugom Ninom.

Prva žena Nenada Kneževića Kneza, Nina Vukomanović, posvećena je majka, a ćerke su od nje, osim duhovnih vrlina, nasledile i lepotu. Nina i Knez stupili su u brak 1995. godine, a tada je majka Ksenije Knežević važila za jednu od najlepših Beograđanki.

Pročitajte: STORY OTKRIVA - Ksenija Knežević u vezi sa Pavlom Mensurom! Ovo su svi detalji iznenadne romanse!

Facebook screenshot

 

Međutim, par se razveo 2013. godine i definitivno stavio tačku na svoj odnos, a Knez je svojevremeno otkrio da je dolazilo do brojnih nesuglasica u njihovoj zajednici, te da je to rezultiralo razilaženjem i gašenjem ljubavi.

- Želim da unapred sprečim bilo kakva nagađanja i proizvoljna tumačenja. Moram, takođe sa žaljenjem, da kažem kako je razvod posledica dugogodišnjeg neslaganja karaktera, kao i nečega što bih mogao simbolički da pretočim u sintagmu ― nas dvoje počeli smo o istim stvarima da mislimo nepopravljivo drugačije, odnosno različitost naših koncepcija daljeg, budućeg zajedničkog življenja i promenjen sistem vrednosti postali su kočnica i remetilački faktor u ovom današnjem životu ― izjavio je pevač tada.

Komentari (0)

Loading