Celebrity News

NE ŽELIM DA JE PRODAM! Zavirite u luksuznu vilu na primorju u kojoj su Elena i Jugoslav bili srećni zajedno

Kuća Jugoslava Karića i Elene Karaman u Ljutoj bila je njihovo ljubavno gnezdo i utočište na primorju, a nakon razvoda para, spekulisalo se da će biti oglašena za prodaju, što je biznismen demantovao.

NE ŽELIM DA JE PRODAM! Zavirite u luksuznu vilu na primorju u kojoj su Elena i Jugoslav bili srećni zajedno

Biznismen Jugoslav Karić i dizajnerka enterijera Elena Karaman, stavili su tačku na svoj dugogodišnji brak, a zbog toga su jedan deo zajedničke imovine rasprodali i podelili na pola, što nije slučaj sa njihovim velelepnim letnjikovcem u Ljutoj, u bokokotorskom zalivu.

Pročitajte: ELENA JE IPAK PALA U ZABORAV - Jugoslav Karić uživa sa novom devojkom u Crnoj Gori (FOTO)

Miloš Nadaždin/Hello

 

Kuća Jugoslava Karića i Elene Karaman bila je njihov beg od stvarnosti, njihovo specijalno mesto kako bi napunili baterije iscrpljeni od gradske gužve i buke, te su zajedno uložili puno truda u nju, kako bi bila baš po njihovim standardima.

Pročitajte: Jugoslav Karić otišao u Ljutu pa otkrio da pati za Elenom: Ono što ostavljam je brak između strasti i sudbine

Miloš Nadaždin/Hello

 

Ovaj letnjikovac uređen je po feng šui metodi, a nameštaj koji je nalazi u njemu je od organskih materijala. Ceo prostor odiše skladom i mirom, a sudeći po fotografijama vidi se prepoznatljiv stil dizajnerke. Inače, celo zdanje je renovirano i izmenjeno. Kompletno dvorište iznova je osmišljeno, dodate su biljke koje prave idealan sklad i balans, te je čitav prostor pogodan za jogu i meditaciju.

Pročitajte: Da li nas oči varaju - Jugoslav Karić u zagrljaju Sandre Meljničenko

Miloš Nadaždin/Hello

 

Nedavno je u medije dospela informacija, da Jugoslav navodno prodaje ovu vilu na primorju, što je on demantovao putem svog "Instagrama" i objasnio da "ne želi da je proda". Da je se ne odriče lako, svedoči i ovaj njegov potez, sudeći po tome da su u toj kući nastale jedne od najlepših uspomena iz braka sa Elenom.

Pročitajte: Žestoki momci, sportisti i tatini sinovi... Kako su propali svi brakovi Elene Karić

Miloš Nadaždin/Hello

 

 - Ljuta je posebno “parče sveta”. Mesto specificne frekvencije, koja svoju energetsku autentičnost verovatno duguje piramidalnim vrhovima bokokotorskih planina. Često mislim da neka velika tajna treperi u brdima koja nas okružuju. Kao neki multidimenzioni portali, ovi vrhovi odašilju neobjašnjivu meditativnu energiju koja umiruje i čini da se uvek osećam kao da sam baš tamo gde treba da budem – govorila je svojevremeno Elena.

Komentari (0)

Loading