Celebrity News

Kao bomba odjeknula vest: Milica Pavlović nakon godinu dana veze raskinula sa Nikolasom Saveljićem

Raskinuli Milica Pavlović i Nikolas Savelji, i to neposredno nakon proslave njenog tridesetog rođendana, pišu domaći mediji. Sećate se, jer glamurozna proslava na otvorenom i nije bila tako davno, da je izabranik Milice Pavlović, mladi vaterpolista Nikolas Saveljić nije bio prisutan. Javnost se i tada pitala, da li baš pod svaku cenu krijuj svoju vezu, a onda je Jelena Karleuša ekskluzivno za naš portal Milici poželela muškarca i naterala nas da se zapitamo, šta se zbiva u emotivnom životu vatrene brinete.

Kao bomba odjeknula vest: Milica Pavlović nakon godinu dana veze raskinula sa Nikolasom Saveljićem

A sada, samo nekoliko nedelja od žurke koja je pokrenula nagađanja o vezi pevačice i vaterpoliste, pomenuti list piše o njihovom raskidu.

- Milica i Nikolas nekoliko meseci unazad nisu funkiconisali najbolje. Milica je bila posvećena nastupima, on je sve vreme bio u Crnoj Gori, a i kad je ona dolazila kod njega samo su se svađali. Kap koja je prelila času bila je ta što se Nikolas nije pojavio na njenom rođendanu. On je Milici nekoliko dana ranije javio da ima obaveze i da neće moći da dođe u Beograd. Već tada je bilo jasno u kom pravcu ide njihov odnos. Milica je nedavno bila u Crnoj Gori, tada se videla sa Nikolasom, popričali su i ona mu je rekla da treba da se rastanu, jer smatra da njihova veza nije kao pre i da je najbolje da se raziđu kao prijatelji - kaže izvor i dodaje:

Pročitajte: VRELI KADROVI MILICE PAVLOVIĆ I MILOŠA TIMOTIJEVIĆA - O ovoj fotografiji će se pričati (FOTO)

Instagram

 

- On u oktobru treba da se vrati u Ameriku, tako da je Milica i te kako bila sigurna kada je donela tu odluku. Nije bilo svađe, rastali su se u miru, ali je Milica sada povređena što se nije malo više potrudio oko nje. Očekivala je da je ozbiljniji i zreliji, ali se ipak pokazao kao klinac.

Izvor blizak pevači tvrdi da je mladom vaterpolisti smetalo što mu pevačica ne posvećuje dovoljno vremena.

- Koliko god Nikolas mislio da može da se nosi sa njenom karijerom to ipak nije bio slučaj. Sve češće je bio ljubomoran i zamerao joj što ne provode više vremena zajedno - ističe izvor za "Star".

Milica i Nikolas, koji se ni do sada o svom odnosu nisu oglašavali nisu komentarisali ni navode o raskidu, a da li će do pomirenja doći, ostaje da vidimo.

 

Komentari (0)

Loading