Celebrity News

Prvi put sa suprugom u javnosti: Ivana Baltić privukla svu pažnju na beogradskom događaju

Muž Ivane Baltić, još od kada je oženio Ivanu, nije voleo javno da se eksponira. U vreme kada je bila na vrhuncu televizijske karijere, Ivana je mudro skrivala svoj privatni život, a kada je iznenada, u jeku svoje popularnosti odlučila da se povuče, postalo je jasno, da joj život sa Zoranom i sinom Andrejem, daleko od javnosti izuzetno prija.

Prvi put sa suprugom u javnosti: Ivana Baltić privukla svu pažnju na beogradskom događaju

Omiljeno TV lice televizije "Pink", Ivana Baltić, koja je na pomenutoj televiziji vodila čak nekoliko emisija, od kojih je najpoznatija "Ja to tako", iznenada i potpuno neočekivano povukla se sa malih ekrana i odlučila da se potpuno posveti porodici. 

Suprug Zoran i sin Andreja postali su centar njenog sveta. Pa ipak, Ivana nije želela da bude besposlena. Osnovala je svoj modni brend, koji danas nose brojne poznate dame, dok ona uživa u porodičnom i poslovnom životu iz senke.

Kako nekadašnju voditeljku javnost nije dugo imala prilike da vidi, a naročito ne u društvu sušruga, Ivana i Zoran privukli su veliku pažnju, kada su se savršeno stilizovani i sa rukom u ruci pojavili na jednom beogradskom događaju.

Boško Karanović

 

Oboje odeveni u crno, elegantni i nasmejani, bili su u centru pažnje cele večeri, a prisutni nisu mogli a da ne prokomentarišu da su godine za njih dvoje samo broj i da izgledaju potpuno isto kao kada su pre čitavu deceuiju, jedno drugom rekli sudbonosno "da".

Komentari (0)

Loading