Celebrity News

Severina prvi put progovorila o supruzi njenog partnera sa jahte i svi su ostali u čudu

Emotivni partner Severine Vučković, koji je 2004. godine dospeo u žižu javnosti nakon što je izašao sporni snimak sa jahte, o kome su mediji svojevremeno brujali, imao je već u to vreme suprugu i decu, koja su zbog ovog snimka mnogo pretrpela. Severina je sada, sedamnaest godina od snimka koji joj je obeležio život, odlučila da prokomentariše porodicu svog tadašnjeg partnera.

Severina prvi put progovorila o supruzi njenog partnera sa jahte i svi su ostali u čudu

U velikoj ispovesti za hrvatski portal "H-alter" Severina je govorila o svojoj bolnoj i višegodišnjoj borbi za starateljstvo, ali i dobrobit svog sina. U toj priči, bilo je gotovo nemoguće, a da jedno od pitanja ne bude i sporni snimak sa jahte iz 2004. godine, za koji pevačica kaže, da je mnogo puta poslužio kao oružije protiv nje, njenom bivšem suprugu Milanu Popoviću.

- Na početku naše veze, jedna stvar koja mi je signalizirala da Milanu nije stalo do mene bilo je njegovo pitanje koliko sam naplatila taj filmić. Sramotno! Želim poručiti mladim devojkama da budu oprezne i da paze šta čine - rekla je Seve, kojoj je ovaj film godinama osim etikete nanosio i veliku bol.

Pročitajte: Uz suze radosnice i ovaciju publike Severina objavila najlepše vesti - Dete se vratilo doma!

- Svesna sam da postoje tri osobe koje sam time povredila, i želim im se izvinim. A to su deca i supruga mog partnera iz tog videa. To su jedine osobe kojima ja treba da se izvinim. Ali jako je simptomatično da od te 2004. do danas niko nije spominjao patnje te dece, a svi su sada jako zainteresovani kako će to doživeti moj sin koji u to vreme nije bio rođen. Svesna sam da će se moj sin kad-tad u životu s time sresti i imam to na umu od početka. Kada procenim da je vreme, sama ću mu to reći i htela bih da to čuje od mene. Rado bih citirala mudrijeg od sebe, filozofa koji kaže da kazna koja je veća od zločina jest sama zločin. Uprkos protoku vremena, nisam sigurna da i socijalne službe, i sudovi, i psiholozi, i psihijatri uključeni u moj slučaj nisu u prvom planu imali, osim Milanovog interesa, i „taj filmić“ umesto detetovu dobrobit - iskrena je Severina.

Priča o borbi, nereagovanju hrvatskog sistema, ali i patnji koju je kao majka osetila, duboko je dirnula region. A javno izvinjenje porodici partnera sa video snimka iz 2004. još jednom su pokazali koliko je dostojanstvena žena.

Komentari (0)

Loading