Celebrity News

Bajka za Milanku: Bogoljub Karić supruzi priredio neverovatno iznenađenje (FOTO)

Supruga Bogoljuba Karića proslavlja rođendan, a Bogoljub se potrudio da za njegovu Milanku to bude zaista poseban dan, pa joj je tim povodom priredio veliko iznenađenje.

Bajka za Milanku: Bogoljub Karić supruzi priredio neverovatno iznenađenje (FOTO)

Naime, Bogoljub je svojoj ženi priredio bajkoviti video sa njihovim najlepšim uspomenama, koji je za nju emitovan u prisustvu najbližih prijatelja i članova porodice. Trenutke u kojima supruga Bogoljuba Karića gleda romantični i dirljivi snimak, on je objavio na društvenim mrežama uz poruku:

- Dragi moji, uvek imamo neki povod za slavlje, ali danas je za mene izuzetan i veoma značajan datum, mojoj velikoj ljubavi i mom vernom saputniku, mojoj Mari je rođendan. Od prvog dana našeg poznanstva pa do danas imao sam sreću da sve dobro i loše kroz život prođem sa takvom osobom kakva si ti. Žena je ta koja bira muškarca za supruga i oca svoje dece, hvala ti sto sam ja bio tvoj izbor. Kad se osvrnem iza nas, vidim hiljadu teških momenata koje smo prošli sa lakoćom zahvaljujući našoj uzajamnoj podršci, ogromnoj ljubavi koju delimo, odricanjima od svojih želja zarad većih ciljeva - napisao je Bogoljub i dodao:

Pročitajte: Luksuz dostojan kraljevske porodice - Zavirite u skupoceni dom Bogoljuba i Milanke Karić (FOTO/VIDEO)

- Danas želim da ti kažem koliko si sreće i zadovoljstva donela u moj život, da ti se zahvalim za predivnu decu koju si izrodila, na velikoj žrtvi da nas sve podigneš kada padamo, za svu brigu, razumevanje i ljubav koju si nam pružala. Potražiću dodatnu snagu i energiju u sebi da ti život pretvorim u san o kome si maštala, da tvoji snovi budu java, a tvoje želje moj izazov - posvetio je Bogoljub svojoj suprugi ove emotivne redove.

 

Komentari (0)

Loading