Celebrity News

Napustio Srbiju nakon optužbi da je pretukao devojku: Evo kako i gde danas živi Vlada Stanojević (FOTO)

Vlada Stanojević, nekada poznato televizijsko lice, sasvim iznenada, nakon što ga je bivša devojka Ana Marija Žujović optužila za nasilje napustio je Srbiju. Svoj život već godinama gradi u suncem okupanom Los Anđelesu, a sudeći po fotografijama koje na "Instagramu" objavljuje, Vlada danas živi amerčki san.

Napustio Srbiju nakon optužbi da je pretukao devojku: Evo kako i gde danas živi Vlada Stanojević (FOTO)

Kako su mediji pisali, Vlada se u Sjedinjenim Američkim Državama oženio dugogodišnjom devojkom, pak, suprugu zgodnog voditelja, nemamo često prilike da vidimo na njegovim društvenim mrežama.

Mediji su pisali da Vlada, koji je napustio voditeljsku karijeru radi kao menadžer klubova u Americi, a sudeći po fotografijama na "Instagramu", tamo živi život na visokoj nozi.

Pročitajte: Lepe vesti stižu iz Amerike - Oženio se Vlada Stanojević, evo ko je mlada (foto)

Instagram

 

Luksuzna putovanja, egzotične lokacije i lud provod, sve je to sastavni deo Vladinog života. Iako suprugu krije od javnosti, njih dvoje uživaju u idiličnom odnosu i braku, u kome su već 10 meseci.

Podsećamo, Vlada već pet godina nije kročio u Srbiju, jer je nakon optužbe Ane Marije Žujović za njim raspisana poternica. Vladi se sudi u odsustvu, a kada prvi put dođe u Srbiju biće priveden na suočavanje sa bivšom partnerkom.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading