Celebrity News

"IMAM NEKOGA S KIM DELIM SVE": Ovo je muž Milice Mandić za kojeg se udala prošle nedelje, dame joj najviše zavide zbog OVOGA (FOTO)

Muž Milice Mandić takođe je uspešan tekvondista.

"IMAM NEKOGA S KIM DELIM SVE": Ovo je muž Milice Mandić za kojeg se udala prošle nedelje, dame joj najviše zavide zbog OVOGA (FOTO)

Proteklog vikenda udala se naša zlatna tekvondistkinja i verovatno najuspešnija srpska sportistkinja svih vremena Milica Mandić (29), propraćeno je njeno venčanje u Sabornoj crkvi u Beogradu, naširoko se pisalo o njenom velikom danu, ali možda se nismo dovoljno bavili pitanjem ko je srećni suprug ove lepotice, iako je dobro poznat svima koji pomnije prate isti sport kojim se Milica tako uspešno bavila sve dok vrlo nedavno nije okončala profesionalnu karijeru kako bi se posvetila novoj životnoj fazi i porodičnom životu koji planira sa svojim suprugom.

A suprug je Marko Đuričić (33) koji je takođe uspešan tekvondista i koji je kroz Miličinu karijeru bio njena najveća podrška i savetnik, mnogi smatraju i ključna figura. Pre nego što su pre nekoliko dana stali na "ludi kamen" zabavljali su se dugih osam godina i tokom njih veoma dobro upoznali jedno drugo kako kroz sport, tako i kao par. Upoznali su se baš tako što su oboje trenirali u tekvondo klubu "Galeb" kod čuvenog trenera Dragana Galeta Jovića.

Milici su mnoge devojke oduvek zavidele na izboru partnera budući da njegova savršena mišićava figura zadivljuje mnoge dame, ali ona je pre svega srećna  što u Marku pronalazi neophodnu podršku i oslonac. Đuričić je strastveni navijač Crvene zvezde, dok je Milica naklonjena Partizanu, pa je to dokaz da postoje i tačke razdavajanja u njihovom odnisu iako nikada nisu dozvolili da ih nešto zavadi. U patriotskom osećaju vrlo su složni, Marko se diči svojom ljubavlju prema Srbiji, propagira borbu za Kosovo i ne krije da podržava četnički pokret. O borbama svoje izabranice rekao je da mu padaju mnogo teže nego njegove sopstvene.

- Bilo je jezivo, strašno i stresno. Od 1997. godine bavim se tekvondom, ali duplo teže mi je bilo da gledam njene borbe nego da učestvujem na Svetskom prvenstvu pre četiri leta. Mnoge rivalke su bile i po 15 kilograma teže od Milice, iako je ona na kraju pokazala kvalitet, mentalnu snagu i perfektnu tehniku - izjavio je Marko po Miličinom osvajanju zlatne medalje.

Pročitajte: ČESTITAMO: Udala se Milica Mandić, naša tekvondo prvakinja (FOTO)

Mandićeva takođe ne štedi lepe reči prema svom sadašnjem mužu.

- Imam nekoga s kim da delim sve. On me razume u potpunosti. Pored karijere, to mi je najlepši deo ovog posla, jer zajedno treniramo, podržavamo jedno drugo i pobeđujemo. Koliko je on mene usrećio, toliko sam i ja njega - rekla je ranije Milica.

Komentari (0)

Loading